Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Digital Marketeer Hypotheken in Amsterdam

Sr. Digital Marketeer E-commerce & Engagement... Binnen het E-commerce en Engagement team Lenen & Hypotheken zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer Hypotheken, één van de commerciële helden in ons team. Ben jij de topper die...

Beschrijving

Sr. Digital Marketeer E-commerce & Engagement Hypotheken

Binnen het E-commerce en Engagement team Lenen & Hypotheken zijn wij op zoek naar een Digital Marketeer Hypotheken, één van de commerciële helden in ons team. Ben jij de topper die we zoeken?

Je werk

Als Digital Marketeer heb je een passie om klanten altijd de allerbeste consistente klantervaring te bieden met, in ons geval, als doel nieuwe klanten voor Hypotheken aan ons te binden en bestaande klanten zo te bedienen dat ze niet meer bij ons weg willen.

Samen met het team maak je een strijdplan gericht op digitale marketing- en salesactiviteiten. Daarnaast ondersteun je de business vanuit je expertise op het gebied van digital. De klantreis is zowel digitaal als analoog. De samenwerking met onze hypotheek adviseurs is daarom cruciaal. Deze kanaalovergang moet voor de klant zo ‘seamless’ mogelijk worden ervaren.

Daarnaast vertaal je klantfeedback naar optimalisaties, analyseer je dagelijks de traffic en conversies én ben je een kei in het spotten van kansen op basis van data.

Jebent binnen het team verantwoordelijk voor:

 • Campagnes om klanten via owned en paid media de funnel in te trekken;
 • Conversie verhoging binnen de online en offline funnels samen met de Online Sales Specialist en de CRO specialist;
 • Het genereren van leads voor de adviseurs en het optimaliseren de kwaliteit;
 • Totale klantreis over alle kanalen (zowel digital als kantoren en contact center) heen;
 • Het activeren van onze klanten zodat ze op de hoogte blijven van hun hypotheeksituatie;
 • Het behouden van klanten door te sturen op klanttevredenheid
Werkomgeving

Van Tikkie tot gepersonaliseerde mobile advertising en een chatbot die je écht verder helpt: bij Customer & Digital Experience (CDX) bedenken én bouwen we de online winkel waarin we alle digitale producten en diensten van ABN AMRO Retail verkopen. Vanuit de overtuiging dat online bankieren altijd makkelijker, sneller, leuker en persoonlijker kan, ontwikkelen we mooie oplossingen die klanten meer regie over hun bankzaken geven. Met een gigantische databerg als basis en ons usability lab als teststation, bouwen we agile aan een digitale winkel die klanten verrast én vooruithelpt. Het continu overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, dat is ons dagelijks werk.

De acht E-commerce & Engagement teams binnen CDX runnen en optimaliseren de online winkel en zijn verantwoordelijk voor alle digitale klantcontacten. Wij monitoren en finetunen dagelijks onze contactmomenten met klanten. Binnen ons team werk je elke dag in een agile omgeving met collega's met uiteenlopende digitale expertises zoals Online Sales, Optimalisatie, Marketing, Data-analyse, Copywriting en Visual Design. Samen maken we iedere dag onze online winkel en de dialogen met onze klanten beter en zorgen daarmee voor de beste conversies en klantervaringen.

Denken in oplossingen, creatieve content en toffe tools, daar krijgen wij vleugels van. In ons team werken we samen aan een "Persoonlijke bank in een digitale tijd". Wij zijn het team met uitdagende doelen, leuke (digitale) teamdagen, waar we elkaar helpen bij de persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk is dat het een divers team is met veel dynamiek. Er wordt hard gewerkt, maar er gaat vooral geen dag voorbij dat er niet wordt gelachen.

 

Je profiel

Commercieel, creatief, ondernemend en exact snappen hoe je klanten online bereikt, converteert en tevreden maakt. Dat zijn de talenten die we absoluut bij je terug willen zien. Je begrijpt volledig hoe je online verleidt en wat er nodig is voor de conversie van een bezoeker naar een lead en uiteindelijk naar een nieuwe tevreden klant. Je wilt de klantverwachting steeds overtreffen. Dat doe je door je in te leven in de klant. Je kijkt met de ogen van de klant naar de bank en vanuit die blik stel je verbeteringen in de customer experience voor. Met jouw creativiteit lukt het je om nieuwe proposities te bedenken. Je bent in staat belangrijke stakeholders te adviseren en te overtuigen. Je bent een zelfstarter die zijn/haar weg snel weet te vinden binnen een complexe organisatie. Je hebt de drive om samen met je collega’s uitstekende resultaten te boeken. Als het om online marketing expertise gaat, ben je een voorbeeld voor je collega's.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • academisch werk- en denkniveau, met minimaal vijf jaar ervaring binnen het online domein;
 • kennis van en ervaring met (innovatieve) online sales, campagnes, social mediamarketing, mobile marketing en targeting;
 • ervaring met leadgeneratie en lead nurturing
 • ervaring met e-commerce binnen een multichannel-omgeving
 • je hebt een drive om klanten goed te bedienen in iedere klantfase en touchpoint van customer journey
 • ervaring met het werken in een uitgebreid stakeholderveld
Wij bieden

Als Digital Marketeer Hypotheken heb je de mogelijkheid om samen met je collega’s de strategie en visie van CDX te vertalen naar een succesverhaal. Digitale kanalen optimaliseren, online klanten verleiden en relevante content creëren. Speerpunten waarin CDX een cruciale rol heeft. Daarom zijn er genoeg middelen en is er budget beschikbaar om jou mee te laten bouwen aan de bank van morgen. ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je daarom veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Zo kun je uitgroeien tot de professional die je wilt zijn. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

 • Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.