Helaas, deze vacature is niet actief.

Financial Analyst in Amersfoort

In het... Wil jij een bijdrage leveren aan een goede basis voor strategische en financiële beslissingen voor ABN AMRO Hypothekengroep? Zie jij het belang van een solide vastlegging van financiële gegevens? De wereld...

Beschrijving

In het kort

Wil jij een bijdrage leveren aan een goede basis voor strategische en financiële beslissingen voor ABN AMRO Hypothekengroep? Zie jij het belang van een solide vastlegging van financiële gegevens? De wereld verandert door tal van ontwikkelingen zoals het meer beschikbaar krijgen van grote data bestanden. Dit heeft ook invloed op onze Finance omgeving. Heb jij voldoende accounting kennis, affiniteit met de Hypotheken producten en vind je het leuk en uitdagend om op het snijvlak van inhoud en innovatie, samen met een hecht team van gedreven Financials, onze afdeling toekomstig bestendig te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je werk

Als Financial Analyst binnen de afdeling Accounting weet je welk product we verkopen en hoe dit door de serviceproviders wordt geadministreerd. Je initieert ontwikkeling en introductie van verbeteringen betreffende producten/diensten in je eigen aandachtsgebied. Je zorgt ervoor dat de maandprocessen vlekkeloos verlopen en maakt sluitende afspraken met relevante partijen in het proces. Je kijkt kritisch naar eventuele risico’s en initieert mitigerende maatregelen. Je gebruikt je netwerk om afdelingsdoelen te bereiken. Je staat binnen het team voor elkaar in en werkt samen met de stakeholders binnen de keten om zo tijdig, compleet en betrouwbare cijfers op te leveren voor de Financiële rapportages en Bank consolidatie processen.

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van de afdeling Accounting en werkt voor de Finance organisatie van ABN AMRO Hypothekengroep met als standplaats Amersfoort. De afdeling Accounting vormt samen met  Reporting en een Internal Control Specialist de afdeling Accounting & Reporting. In totaal werken er 22 professionals  welke hun kennis, kunde en netwerk inzetten zodat onze klanten op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. Een inwerkbuddy helpt je op weg op digitale wijze of op kantoor. Om het teamgevoel te behouden worden er diverse digitale activiteiten georganiseerd waardoor je ook de collega’s buiten je eigen team leert kennen. We staan open voor innovatie en zijn bereid hier energie in te steken.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een zelf-startende teamplayer die energie krijgt van het werken met mensen en cijfers. Je helpt mee de Finance afdeling van de toekomst neer te zetten en bent in staat om je collega’s hierbij de enthousiasmeren. Daarnaast ben je:

 • Een afgestudeerde HBO/WO-er op accountancy
 • Minimaal 3-4 jaar werkervaring in Financiële functies
 • Analytisch en Kritisch
 • Communicatief sterk
 • Goed in plannen en organiseren
 • Risicobewust en proactief
 • Iemand die het overzicht behoudt, ook wanneer de omgeving hectisch is
 • Out of the box denkend
 • Affiniteit en/of ervaring met Hypotheek producten is een pre
Wij bieden

We bieden je een leerzame, open en collegiale werkomgeving waarin verbeteringen, veranderingsgerichtheid en het nemen van initiatief worden gewaardeerd. Je krijgt de ruimte om je expertises te tonen en verder te ontwikkelen met behulp van een persoonlijk opleidingsbudget. Daarnaast bieden we:

 • Een full-time functie (40 uur)
 • Een salaris in overeenstemming met je profiel en werkervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling
 • Hybride werkvorm tussen werklocatie in Amersfoort welke goed te bereiken is met OV/ auto en vanuit huis.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.