Helaas, deze vacature is niet actief.

Expert Wonen in Amsterdam

In het... Ben jij graag het gezicht in de markt voor de skillpool Wonen en word jij enthousiast van complexe hypotheekaanvragen en het fungeren als sparringpartner voor de collega's binnen Wonen? Streef je naar evenwicht...

Beschrijving

In het kort

Ben jij graag het gezicht in de markt voor de skillpool Wonen en word jij enthousiast van complexe hypotheekaanvragen en het fungeren als sparringpartner voor de collega's binnen Wonen? Streef je naar evenwicht in het belang van de klant, medewerkers en de bank, waarbij de wensen en de behoeften van de klant centraal staan? Draag je daarbij graag de verantwoordelijkheid voor grote projecten en Skillpool Wonen brede programma's? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Expert Wonen ben je de sparringpartner voor de Skill. Je hebt een belangrijke bijdrage in het realiseren van groei binnen Wonen. Denk hierbij aan digitalisering, het optimaliseren van klant- en medewerkers processen, het ondersteunen van de business bij complexe klantvragen op het gebied van klantacceptatie en hypotheken. Daarnaast is stakeholdermanagement en het opzetten en uitvoeren van projecten een belangrijk onderdeel van je werk. Je hebt een aanjaagfunctie in de performance en hebt oog voor license to operate. De Expert zal ook voor international clients wonen werkzaam zijn daarom is goede beheersing van de Engelse taal een must.

 

Wonen inhoudelijk
Zorgen dat complexe hypotheekaanvragen vlot worden getrokken met een goed resultaat voor de klant en acteren als het gezicht in de markt binnen jouw square (=werkgebied). Escalaties voorkomen en klantaanvragen soepel te laten verlopen is hierbij jouw uitgangspunt.  Woonprojecten met grote commerciële impact (nieuwbouw etc.) probeer je binnen te halen. Coachen en helpen van je collega’s bij het oplossen van complexe klachten heeft daarnaast jouw aandacht. Daarnaast werk je samen met het landelijk team business experts, team- en skill coaches. Hierin pak je als programma of projectleider thema's op voor Skillpool Wonen, met doel  de dienstverlening voor klanten te verbeteren en de employee experience te optimaliseren.

 

Medevormgever van Zelforganisatie
De verdere ontwikkeling van zelforganisatie binnen Personal Banking is in alles wat je doet ‘on top of mind’. Samen met de andere Experts  en  Skill Leads Wonen zorg je er voor dat de draai naar Zelforganisatie verder vorm krijgt en treedt daarbij op als adviseur richting Skill Lead.

Werkomgeving

Je werkt binnen de skillpool Wonen in een omgeving met zeer gedreven professionals met  uiteenlopende achtergronden. Jouw directe collega’s zijn de andere Experts in het land waarmee je een dedicated team vormt, dat zelforganiserend is. Ook werk je nauw samen met de Skill Leads Wonen. Gezamenlijk dragen jullie de verantwoordelijk voor beheer van 75 miljard hypotheekportefeuille en 900 miljoen baten.

Je profiel

Je reflecteert graag en regelmatig, primair kijkend naar je eigen handelen en dat van anderen. Je toont passie voor zelforganisatie en wilt jezelf daar binnen ontwikkelen. Gericht op samenwerking, netwerk en het zijn van een sparringpartner. Dat ben jij! Je weet daarbij een klimaat te creëren waarin de lange termijn focus op de behoefte van de klant als uitgangspunt wordt genomen.
 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- Minimaal een hbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring in de financiële sector (specifiek Wonen/hypotheken)
- Je bent gericht op het optimaliseren van de (commerciële) performance
- Je hebt ervaring als projectleider of programma manager

- Goede beheersing van Engels in woord en geschrift, in verband met werkzaamheden in de International Clients doelgroep
- Je bent marktbewust; weet in- en externe marktontwikkelingen te signaleren, kansen en problemen te identificeren en aan te pakken
- Kennis van de meest gehanteerde juridische, bedrijfseconomische en fiscale begrippen gerelateerd aan de verkoop van particuliere bankproducten en alle compliance- en veiligheidsvoorschriften die gelden.
- Voldoet minimaal aan de vereisten conform het opleidingscurriculum voor de betreffende functie (met name fiatteringsbevoegd en de juiste WFT’s).
- Consultancy ervaring en vaardigheden zijn een pre.

Wij bieden

Een baan binnen een professionele (Retail) omgeving waarin volop ruimte is om zelf het verschil te maken. Je krijgt echt de ruimte om een zichtbare bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen van Personal Banking en de skillpool Wonen. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Wij bieden:

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Marktconform salaris; schaal 12 (61K - 87K). Indeling afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.