Helaas, deze vacature is niet actief.

Private Banker PBNL I in Eindhoven

In het... Ben jij de betrokken en resultaatgerichte Dedication Banker die vanuit ons Banking By Generation team bijdraagt aan het succes van ons cluster Eindhoven & Limburg als onderdeel van ABN AMRO MeesPierson? Dan is...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de betrokken en resultaatgerichte Dedication Banker die vanuit ons Banking By Generation team bijdraagt aan het succes van ons cluster Eindhoven & Limburg als onderdeel van ABN AMRO MeesPierson? Dan is dit je kans om je ambitie waar te maken. Wij zijn op zoek naar een ondernemende en gedreven professional die op een integere en betrokken wijze een Private Banking klantenportefeuille beheert en deze samen met een team van specialisten pro-actief verder uitbreidt.

Je werk

Regio Zuid bestaat uit de kantoren Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, West en Midden Brabant, Eindhoven en Limburg. Je gaat werken in het team Dedication BBG van het cluster West en Midden Brabant, Eindhoven en Limburg. Je gaat een portefeuille krijgen met klanten in Limburg en Eindhoven. Binnen het kantoor werken we samen met de collega’s van beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die zeer regelmatig op kantoor aanwezig zijn. In onze klantbediening maken wij onderscheid tussen klantsegmenten: Particulieren ('Banking by Generation') en Ondernemer. Het team kenmerkt zich door een resultaatgerichte mentaliteit waarbij teamspirit, ervaring en samenwerking belangrijke kenmerken zijn.

Verdere taken

  • Je voert inhoudelijke revisies van relaties uit: hierbij moet je denken aan het in kaart , herkomst van vermogen, de privé- en fiscale context van de cliënt, specifieke behoeftes (dus KYC in meest brede zin van het woord) en het vaststellen van het doel van het vermogen.
  • Je voert een volwassen en gedegen accountplanning uit met oog voor de korte, middellange en lange termijn.
  • Je pleegt acquisitie van nieuwe relaties . Dit doe je onder andere door referrals van bestaande klanten, upstreaming vanuit Retail en externe introducties via jouw netwerk.
  • Je vergoot continu je kennis op het gebied van macro-economie, estate planning, productaanbod, kapitaal- en valutamarkten (treasury), wet- en regelgeving (compliance).
Werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.
De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.

Je profiel

We zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze collega Dedication Banker BBG die echt het verschil kan maken. Vertrouwen van de klant vormt de basis van onze dienstverlening en met deskundigheid willen we ons onderscheiden. We zoeken een actieve netwerker die met een frisse blik pro-actief zijn deskundigheid in de markt uitdraagt. Eindhoven & Noord-Limburg is voor Private Banking een mooie en belangrijke markt en de gevraagde Banker begrijpt dat we vanuit ABN AMRO MeesPierson de nieuwe standaard in Private Banking willen neerzetten. In je werk ben je accuraat, concreet en een teamplayer! Je bent oprecht geïnteresseerd in je klant, voegt duidelijk waarde toe en bent in staat om je klant positief te verrassen.

 

Je hebt minimaal 5-10 jaar ervaring als particulier adviseur of specialist. Je werkt op HBO/WO werk- en denkniveau en handelt altijd vanuit het perspectief van de klant als het gaat om diens financiële positie, risicohouding, wensen en doelstellingen. Daarbij ben je extravert, resultaat- en klantgericht en een goede sparringpartner voor klanten en collega’s. Bij voorkeur ben je actief in ons lokale netwerk en heb je aantoonbare ervaring met acquisitie.

 

Voor de functie van Dedication Banker BBG zijn wij op zoek naar een collega die voldoet aan het volgende profiel:

• HBO/WO werk- en denkniveau
• kennis van vermogensstructurering en beleggen
• kennis van kredietverlening (begrijpt de zakelijke en particuliere samenhang)
• succesvolle ervaring en plezier in het acquireren van nieuwe klanten (netwerker)
• ervaring in risicomanagement en vastlegging
• goede communicatieve en relationele vaardigheden (is kritisch en vraagt door)
• alle vereiste WFT diploma's

Wij bieden

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap krijgt. De Bankers volgen op dit moment de Leergang Vermogensplanner van Dukers & Baelemans. Deze HBO geaccrediteerde opleiding is de basis van de functie en daarom verplicht om te volgen. De essentie is dat je bij ons uitgroeit tot de professional die je wilt zijn. Uiteraard hoort daarbij een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met een groep mensen met dezelfde drive en visie. Die in achtergrond, voorkeur en vragen net zo divers zijn als onze klanten. Zo overtref je ieders verwachtingen, zelfs die van jezelf

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.