Helaas, deze vacature is niet actief.

Private Banking Talent Programme - Junior Specialist Beleggen 500- in Utrecht

In het... De Junior Specialist Beleggen fungeert als vermogensspecialist voor DPM Retail klanten, adviseert de klant in de breedte over vermogen en over beleggingsproducten en vermogensopbouw binnen Vermogensbeheer....

Beschrijving

In het kort

De Junior Specialist Beleggen fungeert als vermogensspecialist voor DPM Retail klanten, adviseert de klant in de breedte over vermogen en over beleggingsproducten en vermogensopbouw binnen Vermogensbeheer. Inventariseert de wensen en eisen van de klant op het gebied van vermogensopbouw. Analyseert en beoordeelt de inkomens- en vermogenspositie van de klant en betrekt hierbij de totale financiële positie van de klant en vertaalt dit in een hoogwaardig vermogensadvies.

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!
 

Je werk

De (team)portefeuille van een Junior Specialist Beleggen bedraagt gemiddeld 250-300 Retail Banking relaties en bestaat uit vermogensbeheer klanten met een totaal vermogen van EUR 50.000 – EUR 500.000. Voor de volgende segmenten is een belegd vermogen in beheer van EUR 50.000 - EUR 1.000.000 van toepassing; Medische en Vrije Beroepen (MVB), Klein Bedrijf (SME), International Clients (IC), Sport & Entertainmentdesk (S&E) en klanten in bijzonder beheer. Je werkt in een team van 30-40 specialisten. De Junior Specialist Beleggen 500- PBNL: adviseert, hoofdzakelijk binnen het toegewezen marktgebied, bestaande en potentiële klanten in de doelgroepen met betrekking tot vermogensopbouw, is in staat resultaatdoelen te halen en uitbreiding van het marktaandeel te realiseren, zonder het belang van de klant uit het oog te verliezen.

Werkomgeving

De afdeling Retail Investments (Beleggen 500-) is onderdeel van de landelijke P&S (Product & Solutions) organisatie van ABN AMRO MeesPierson (AAMP). Het bundelen van de beleggingsexpertise in één team borgt kwaliteit, continuïteit en professionaliteit op basis van voldoende kritische massa. Voor het bedienen van klanten zal veelvuldig gebruik gemaakt worden van digitale kanalen (beeldbankieren). Essentieel is het werken vanuit klantbehoeften, waarbij het belang van de klant centraal staat. Het op een uniforme en reconstrueerbare wijze relevant, passend en deskundig adviseren van onze klanten, op basis van periodiek geactualiseerde klantbehoeften en -omstandigheden, staat aan de basis van onze dienstverlening.

 

Binnen de afdeling zorgt onze indeling in geografische regio’s ervoor dat je werkt in een lokaal marktgebied (Twente). We vinden het belangrijk dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en je (lokale) collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten en gaat soms naar kantoor voor een klantafspraak, of spreekt ze telefonisch en via beeldbankieren.

Je profiel
 • Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
 • Affiniteit met beleggen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In het bezit van WFT Basis of bereid dit binnen 3 maanden te behalen
 • Is in het bezit van een geldige Dutch Security Institute (DSI advies Standaard) certificering of bereid dit binnen 1 jaar te behalen
Wij bieden

Tijdens het Private Banking Talent Programme ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je kennis en volgt een opleidingsprogramma. Via go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Ook werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Je manager, naaste collega’s en een mentor zorgen daarbij voor intensieve begeleiding. Zodat jij na 18 maanden klaar bent om als volwaardig specialist beleggen aan de slag te gaan!

 

Ons aanbod: 

 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.