Private Banking Talent Programme - Financial Advisor (Analist Vermogensplanning) in Utrecht

In het... Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen voor fiscale- en vermogensplanning? Wil jij een vliegende carrièrestart maken met...

Beschrijving

In het kort

Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen voor fiscale- en vermogensplanning? Wil jij een vliegende carrièrestart maken met verantwoordelijkheid en een persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Bij de meest toonaangevende Private Bank van Nederland bouwen we aan duurzame relaties die relevant en verantwoord zijn. Nu en in de toekomst. Wij willen de bank zijn die voorop loopt. Doe je mee?

Je werk

Als Financial Adviser bij ABN AMRO Private Banking ben je verantwoordelijk voor het juridisch en fiscaal analyseren van de financiële situatie van de klant, je weegt risico’s af en je formuleert de uitkomsten in een guidance document voor de klant.

Onze klanten zijn vermogende particulieren en jij bent samen met onze Specialisten Vermogensplanning hun (duurzame) sparringpartner. Je gaat samen met de Specialist Vermogensplanning, de klant en zijn/haar adviseur altijd op zoek naar een passende vermogensstructuur (vermogensstructurering, financiele en nalatenschapsplanning). Vertrekpunt hierbij is het heldere guidance document (inkomens- en vermogenspositie) en een gedegen inzicht in de persoonlijke doelstellingen van de klant. Door fiscale kennis te combineren met juridische en bedrijfseconomische kennis, is de Financial Adviser altijd in staat om op hoog niveau te klankborden over en met ondernemende en vermogende klanten. Jij en je collega’s schromen daarbij niet om zaken ter discussie te stellen en verbetersuggesties te doen.

Werkomgeving

Het succes van onze Wealth Structuring organisatie staat of valt met de  kennis en vaardigheden van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Ook daarom is diversiteit voor onze organisatie belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve werkcultuur waarin we alle collega’s betrekken en iedereen zich gewaardeerd voelt.

Je werkt in een team van professionals (specialisten en analisten)  Er is tijd en ruimte voor vaktechnische ontwikkeling. Niet alleen wat betreft actualiteit (vakliteratuur) maar ook voor opleiding (kennisverbreding) en vaardigheden. Zo zijn we in staat om voorop te blijven lopen en persoonlijke guidance aan klanten te bieden. Je werkt thuis of vanuit een centrale plek in Utrecht.  

Je profiel
 1. Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 2. Eventuele werkervaring van maximaal 2 jaar
 3. Affiniteit met fiscale- en estate planning vraagstukken
 4. FFP is een pré
 5. Interesse in actuele economische ontwikkelingen
 6. Affiniteit met duurzaamheid
 7. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wij bieden

Tijdens het Private Banking Talent Programme ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou biedt.. Je werkt actief aan het vergroten van je kennis en volgt een opleidingsprogramma. Via go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank beter kennen. Ook werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Je manager, naaste collega’s en een mentor begeleiden je daarbij

Ons aanbod:

 • Wij bieden je ruimte om te groeien en geven je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen. 
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris op basis van een 36-urige werkweek
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een extra persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

De Meern | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.