Helaas, deze vacature is niet actief.

Realisation Officer II in Amsterdam

In het... Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en...

Beschrijving

In het kort

Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en je werkt met enthousiasme mee aan de gekozen oplossing. Hierin betrek je de bijdrage van relevante stakeholders. Zijn er nieuwe werkwijzen? Dan zorg je voor communicatie en naleving hiervan.

Binnen Securities Operations is de afdeling Brokerage & Settlement een van de vier afdelingen. Binnen Brokerage zoeken wij nu een Order Router met een passie voor beleggen. Iemand die kan werken onder druk, flexibel is en potentie heeft om steeds complexere beurs orders te verwerken.

Je werk

Het werk van Brokerage is met name gericht op het tijdig en correct verwerken van effecten orders. Je werkt direct samen met de Front Office om de klanten van ABN AMRO zo goed mogelijk te bedienen. Je moet zowel in woord als geschrift vaardig zijn. Je moet snel kunnen schakelen tussen diverse werkzaamheden en onder (tijds)druk toch nauwkeurig en geconcentreerd je werk doen. Je werkt in shifts van 9 uur in verschillende diensten tussen 7h30 en 18h00. Er is dagelijks een dagstart waarbij je actief deelneemt en ideeën inbrengt ter verbetering van de afdeling. Het team is divers en de werkzaamheden dynamisch. Ervaring met beleggen is een pre, affiniteit een must.

Werkomgeving

Je werkzaamheden voer je uit binnen het team Brokerage & Settlements van Securities Operations, dat valt onder Operations Nederland. Operations zorgt dat de operations-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voorklanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, en heeft overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers.

Je profiel

Je bent een secure en zelfstandig werkende teamplayer met een flexibele instelling. Je hebt de natuurlijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen, en hebt affiniteit met de administratieve afhandeling van effecten. In combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie weet je je omgeving te stimuleren en te bewegen naar een gezamenlijk doel om effecten orders voor klanten tijdig en juist te verwerken. Bovenal heb je een positieve kijk op je werk binnen ABN AMRO, ben je nieuwsgierig van aard, een flexibele instelling, een aanpakkersmentaliteit en ben je risicobewust.

Denk je dat je bij ons past?
Check je profiel:

  • Je hebt gedegen kennis van beleggen en in het bijzonder Brokerage activiteiten.
  • Je hebt kennis van systemen en processen van beleggen.
  • Je werkt systematisch en doelgericht en bent organisatiesensitief.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en het Engels.
Wij bieden

Op de afdeling Brokerage & Settlements van Securities Operations krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en bieden we jou veel ruimte om te groeien. We helpen je daarnaast om fit & vitaal te blijven!

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 30.000,- en 42.000,- euro op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibele arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van 1.000,- euro per jaar onderdeel van zijn. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.