Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Realisation Officer Settlements Operations Beleggen in Amsterdam

In het... Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en...

Beschrijving

In het kort

Als realisation officer heb je een passie voor operationele en administratieve registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en je werkt met enthousiasme mee aan de gekozen oplossing. Hierin betrek je de bijdrage van relevante stakeholders. Zijn er nieuwe werkwijzen? Dan zorg je voor communicatie en naleving hiervan.

Binnen Securities Operations is de afdeling Brokerage & Settlement een van de vier afdelingen. Voor Settlements zoeken wij nu een ervaren collega met een passie voor beleggen. Kennis en kunde van Settlements activiteiten, processen en custodian netwerken zijn een must. Iemand die kan werken onder druk, flexibel is en ook vaardig is in het overbrengen op andere collega’s.

Je werk

Je verricht werkzaamheden met betrekking tot het verbeteren, uitvoeren en bewaken van ondersteunende processen, gericht op het maximaal presteren van jouw Operations afdeling, scrum teams of grote programma’s binnen Operations. Je richt je op het tijdig settlen van koop- en verkooptransacties, en transfers. Je houdt daarbij rekening met, en bent op de hoogte van relevante regels- en richtlijnen. Je hebt kennis van de administratief/ondersteunende aspecten van settlement opdrachten.

Je bent steeds op zoek naar verbeteringen en denkt daarbij in oplossingen. Communicatief ben je slim en je boodschap naar (interne) klanten en stakeholders is transparant en duidelijk. De samenwerking met je teamgenoten is uitstekend. Je leert van elkaar, bespreekt feedback en maakt van elk behaald doel een gezamenlijk succes.

Je ontwikkelt en/of beoordeelt verbetervoorstellen voor de (administratieve) processen gericht op optimalisatie van de dienstverlening, vergroting van de efficiency en vermindering van de operationele risico’s. Je borgt kennis door vastlegging in manuals en procesbeschrijvingen.

Werkomgeving

Je werkzaamheden voer je uit binnen het team Brokerage & Settlements van Securities Operations, dat valt onder Operations Nederland. Operations zorgt dat de operations-systemen op dagelijkse basis beschikbaar zijn voor klanten en medewerkers, ontwerpt oplossingen, stelt bedrijfsinformatie beschikbaar, en heeft overzicht met betrekking tot de diensten die worden uitgevoerd door onze leveranciers. Je werkt hierbij samen met Custodians, interne klantgroepen en andere afdelingen binnen het effecten domein. 

Je profiel

Je bent een stevige en zelfstandig werkende teamplayer met een flexibele instelling. Je hebt de natuurlijke drive om jezelf te blijven ontwikkelen, maar ook beschik je over inhoudelijke Securities kennis. Je bent proactief en zit vol met verbazingen en verbeterideeen. Je challenged hiermee interne en externe partners en stimuleert, in combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie, het gezamenlijk doel: optimale dienstverlening voor de klanten van Securities Operations. Bovenal heb je een flexibele instelling, een echte aanpakkersmentaliteit en ben je risicobewust. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:

  • Je hebt gedegen kennis van beleggen
  • Je hebt affiniteit met settlements van effecten
  • minimaal 5 tot 8 jaar relevante werkervaring
  • Je kan goed omgaan met druk en stelt de juiste prioriteiten
  • Je bent een echte aanpakker die niet bang is om de telefoon te pakken om tot resultaat te komen
  • Je hebt kennis van en bent op de hoogte van nieuwe regelgeving
  • Je werkt systematisch en doelgericht en bent organisatiesensitief
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie in het Nederlands en het Engels
Wij bieden

Op de afdeling Brokerage & Settlements van Securities Operations krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en bieden we jou veel ruimte om te groeien. We helpen je daarnaast om fit & vitaal te blijven!

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 33.000,- en 48.000,- euro op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibele arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van 1.000,- euro per jaar onderdeel van zijn. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.