Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer in Financial Risk Management in Amsterdam

In het... De financiële wereld is sterk in verandering. ABN AMRO heeft daarin een duidelijke strategie voor ogen en het beheersen van risico's is een sleutelvoorwaarde om deze strategie te laten slagen. De inrichting van...

Beschrijving

In het kort

De financiële wereld is sterk in verandering. ABN AMRO heeft daarin een duidelijke strategie voor ogen en het beheersen van risico's is een sleutelvoorwaarde om deze strategie te laten slagen. De inrichting van Risk Management binnen de bank maakt daarom grote veranderingen door met de inzet van de nieuwste technologieën die draaien om risk intelligence, data management, data analyse en modellering. In een sterk gereguleerde omgeving ben jij als Business Developer in de Financial Risk grid degene die deze nieuwe technologieën mede ontwikkelt, ze laat landen in de Risk Management community van ABN AMRO en die zorgt dat ondertussen de day-to-day processen gewoon blijven doordraaien. Een verantwoordelijke rol die je uitvoert in een agile organisatie en waarbij je jouw stakeholder management en analytische skills maximaal kunt benutten en verder ontwikkelen.

 

Je werk

Je gaat als Business Developer aan de slag om business requirements en regelgeving te analyseren en om te zetten in concrete implementatieplannen die aansluiten bij de langere termijn visie van ABN AMRO. Jij zorgt dat die implementatieplannen goed landen bij de blocks (teams) die ze zullen gaan implementeren en acteert waar nodig als integrator waarbij je zorgt dat de implementatie ook gerealiseerd wordt.

Je werkomgeving

ABN AMRO werkt in een agile scrum omgeving en jij wordt onderdeel van een multidisciplinair team -dat wij een block noemen- van business en IT binnen de Financial Risk "grid". De Financial Risk grid is met ongeveer 100 collega's verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de Credit Risk modellen en IFRS9 voorzieningen, stress testing en scenario analyse, Financial Recovery&Resolution en Enterprise Risk reporting. Omdat de Financial Risk grid midden in verschillende waardeketens van de bank zit, heb je veel contact met verschillende stakeholders: niet alleen Risk Management afdelingen, maar ook business functies, Finance en andere grids.

Je profiel

Je bent analytisch ingesteld en altijd bezig om jouw expertise naar een hoger plan te tillen. Je hebt aantoonbare ervaring met data analyse. Je hebt gedegen kennis van, maar liefst ook ervaring opgedaan in, financieel risk management. Je bent een goede communicator, resultaatgericht en kunt orde houden in een complexe omgeving.

Je bent aan je tweede of derde carrièrestap toe en hebt tenminste HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een uitstekend bruto maandsalaris
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.