Helaas, deze vacature is niet actief.

Kinderen helpen hun talenten te ontwikkelen? Word tutor in Rotterdam

Ben jij enthousiast en geduldig? Wil jij basisschoolkinderen helpen hun talenten te ontdekken en uit te bouwen? Word dan partttime of fulltime tutor!

24 - 40 uur per week

Wat ga je doen?

Wat is een tutor?

Als CampusNL-tutor ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van kleine groepen leerlingen binnen het basisonderwijs in regio Rotterdam. Daar start CampusNL komend schooljaar (2021-2022) namelijk met een unieke pilot van het CampusNL Blended Learning Programma, waarin scholen worden ondersteund met extra leerlingbegeleiding volgens een unieke methodiek. 

Jouw rol? Een veilige leeromgeving creëren waarin je jouw leerlingen de mogelijkheid biedt hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Je stelt samen met de leerling doelen op, die zij vervolgens door middel van verschillende werkvormen gaan realiseren. Je coacht, prikkelt en stelt alles in werking om het Blended Learning Programma van de leerlingen zo prettig, effectief en optimaal mogelijk te laten verlopen. De waardevolle (levens)lessen die je je leerlingen meegeeft weet je te verankeren zodat ze er nog jaren op kunnen terugvallen. Zo help je hen, buiten de pedagogische en didactische onderdelen, hun veerkracht, geluk en welzijn te vergroten.

Naast dat je verantwoordelijk bent voor de begeleiding van deze leerlingen, ben je aanspreekpunt voor ouders en leerkrachten. Je signaleert door het jaar heen trends binnen de ontwikkeling van de kinderen en onderwijsbreed, en je komt in actie wanneer leerlingen of school hiertoe aanleiding geven. 

Jouw begeleiding

Jij begeleidt niet alleen zelf, je krijgt ook de nodige begeleiding. Vanuit CampusNL word je bijgestaan door een programmamanager. Deze programmamanager komt uit het onderwijs en weet hoe de praktijk werkt. Je kunt op deze programmamanager altijd terugvallen voor advies en coaching, mocht dat nodig zijn. Daarnaast voert deze manager met jou je ontwikkelgesprekken. Daarnaast word je pedagogisch-didactisch klaargestoomd tot tutor door ECHT Onderwijs. Denk aan begeleiding aan in de vorm van een persoonlijke talentmanager, intervisiesessies met andere tutoren en coaching on the job. Kortom: sámen werken aan onderwijsinnovatie.

Voor je start met lesgeven, krijg je van ons een intensieve opleiding van 4 weken waarin je volledig wordt ondergedompeld in het CampusNL Blended Learning Programma en onze methodiek. Je maakt tijdens deze opleiding kennis met de andere tutoren, het Campus-team en je wordt getraind op de volgende onderdelen:

 • Het begeleiden van leerlingen op didactisch en pedagogisch vlak;
 • Evidence based programmaonderdelen Veerkracht & Financiële weerbaarheid;
 • Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling.

 

Wat wij bieden

 • Een ingang in het onderwijs zonder lesbevoegdheid en de kans om hier ervaring in op te doen;
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling d.m.v. intensieve begeleiding en coaching;
 • Een uitdagende rol binnen een maatschappelijke organisatie;
 • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • (Werk)ervaringen of opleidingen binnen het onderwijs, sociale wetenschappen of maatschappelijk werk zijn een pre;
 • Je bent van nature empathisch, enthousiast en geduldig;
 • Je wil vanuit intrinsieke motivatie onderdeel zijn van onderwijsinnovatie;
 • Je bent parttime (24 uur, drie vaste werkdagen) óf fulltime (40 uur) beschikbaar;
 • Je wil je minimaal voor een jaar als tutor committeren;
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Over CampusNL & ECHT Onderwijs

CampusNL gelooft dat elk kind zich zou moeten mogen en kunnen ontwikkelen tot de gelukkigste, veerkrachtigste en succesvolste versie van zichzelf. Dit faciliteren zij door middel van maatwerkcampussen en op maat gemaakte leertrajecten op basis van high dosage tutoring. ECHT Onderwijs vindt en leidt de CampusNL-tutors op. Gezamenlijk realiseren ze een nieuwe instroom van én voor een diverser en veerkrachtiger onderwijs, zowel voor leraar als leerling. 

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
24 - 40
Verantwoordelijk voor
Het begeleiden van leerlingen middels een unieke blended-learning-methodiek.

Rotterdam | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.