Helaas, deze vacature is niet actief.

Social Work studenten voor onze maatschappelijke projecten in Rotterdam

De #KrachtvanFeyenoord is overal. Je ziet ‘m in de zelfverzekerde handdruk van de jonge vrouw die net haar nieuwe werkgever heeft gevonden. Je vindt ‘m op zondagochtend op al die trapveldjes waar de Feyenoord Street League bij honderden kinderen voor plezier zorgt. Levens veranderen De #KrachtvanFeyenoord gebruiken we om met onze sociaal-maatschappelijke programma’s levens te veranderen. Om mensen in beweging te brengen. Om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze supporters en de inwoners van Rotterdam op het gebied van sport, onderwijs en werk. Voor iedereen We zijn er voor iedereen; ongeacht leeftijd, geslacht, religie, huidskleur, afkomst, sociale status of de link met onze club. Iedereen kan geraakt worden door de #KrachtvanFeyenoord.

Wat ga je doen?

Wie de #KrachtvanFeyenoord wil overbrengen op de samenleving én zich persoonlijk wil ontwikkelen, is bij Feyenoord aan het juiste adres. Jaarlijks bieden we een groot aantal studenten uit Rotterdam en omgeving leerervaring door actief bij te dragen aan onze sociaal-maatschappelijke activiteiten. 

Alle opleidingen en niveaus

Binnen Feyenoord hebben we een breed aanbod van stageplekken. Stagiaires van diverse opleidingen, leeftijden en niveaus krijgen bij ons de kans om aan zijn of haar ontwikkeling te werken. Dankzij de nauwe samenwerking met onder meer het Albeda College, Zadkine College, de Hogeschool Rotterdam, Hogeschool InHolland en de Erasmus Universiteit sluiten onze stageplekken inhoudelijk naadloos aan bij de competenties die vanuit de opleiding gevraagd worden.

Impact maken en leren van verantwoordelijkheden

Les geven bij Club1908? Een wedstrijd leiden van de Feyenoord Street League? Meedraaien op de marketing, merchandise of veiligheidsafdeling? Of een gymles op een van de Feyenoord Partnerscholen begeleiden? Wie bij ons stage loopt, maakt impact en krijgt veel verantwoordelijkheden. Want, zo vinden wij, wie verantwoordelijkheid krijgt, ontwikkelt zich. Het is dan ook geen toeval dat veel voormalige stagiairs na hun stage bij Feyenoord in dienst kwamen en al jaren met veel plezier bij ons werken.

Wat wij bieden

  • Persoonlijke begeleiding
  • Unieke ervaring
  • Samen bepalen wat je wilt leren

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist
  • Je dient ingeschreven te staan bij een mbo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
1 - 38
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Coaching en begeleiding van onze deelnemers aan de maatschappelijke projecten

Rotterdam | Stage toerisme en sport | Stage | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.