Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Events

Een MBO+/HBO Stage, 24-36 uur per week voor de duur van 6 maanden, startdatum in overleg, (ook de zomervakantieperiode is een mogelijkheid).

24 - 36 uur per week
€400 Per maand

Wat ga je doen?

Wat houdt de stage in?
Tijdens deze stage leer je het vak van Eventmanager. Je hebt (het eerste) contact met potentiële opdrachtgevers, maakt offertes en fungeert (zelfstandig) als Eventmanager tijdens lezingen, diners en andere ontvangsten.

Wat heb je nodig om deze stage tot een succes te maken?
Jij bent zelfstandig, durft keuzes te maken, bent er niet vies van om opdrachtgevers te bellen en denkt graag mee om de afdeling Events naar een hoger niveau te tillen. Tijdens evenementen sta jij je mannetje en je weet de wens van de opdrachtgever te vertalen naar een passende offerte en een passend programma.

Meer over de afdeling:
Je wordt onderdeel van de afdeling Publiek en werkt nauw samen met de Coördinator Publieksservice & Eventmanager. Met Astrid, hoofd Publiek, Stefan, hoofd Bedrijfsvoering en Jeffrey, Coördinator Beveiliging, zijn er regelmatig overleggen om belangrijke zaken rondom evenementen af te stemmen. We denken graag met elkaar mee.

Wat bieden wij?
 • Een stagevergoeding van maximaal €400,- bruto per maand (naar rato).
 • Een uitdagende en afwisselende stage in een team van enthousiaste en slagvaardige collega’s.
 • Een professionele werk/leeromgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
Ben jij de stagiair die we zoeken? Reageer dan snel op deze leuke en leerzame uitdaging!
 
MUSEUM DE LAKENHAL is het stadsmuseum voor beeldende kunst, geschiedenis en kunstnijverheid van Leiden. Net als de stad combineren we een klassieke uitstraling met een eigentijds en eigenzinnig karakter. De brede collectie reikt van hoogtepunten uit de oude kunst met Lucas van Leydens ‘Laatste Oordeel’ en moderne klassiekers van ‘De Stijl’ tot kunstopdrachten gemaakt door hedendaagse kunstenaars, Claudy Jongstra, Atelier van Lieshout en anderen. Ook het veel bewogen verleden van de stad wordt belicht in de verschillende collectie-presentaties.

De 17e-eeuwse Laecken-Halle waarin het museum is gevestigd, is het de afgelopen jaren zorgvuldig gerestaureerd en gemoderniseerd. De heropening bracht zowel van buiten als van binnen een gedaantewisseling; met een vernieuwde publieksbenadering en presentatie. Wij willen een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht leeftijd, achtergrond, overtuiging of beperking. Of dit nu in het museumgebouw is of in de stad of (digitaal) bij de mensen thuis. Het is onze visie dat je dit alleen kunt bereiken door als museum open te staan voor je omgeving. Door meerdere stemmen -juist ook van buitenaf- in gelijkwaardigheid samen te brengen.

Wat wij bieden

 • Een stagevergoeding van 400 euro maximaal per maand.
 • Een uitdagende afwisselende stage in een team met enthousiaste en slagvaardige collega's.
 • Een professionele werk/ leeromgeving waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij vragen:

 • Zelfstandig
 • Probleemoplossend vermogen
 • Communicatief sterk
 • Samenwerken
 • Geen ervaring vereist
 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Enthousiast geworden over deze stage?

 • We zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk maar uiterlijk 28 november 2021 tegemoet.
 • Solliciteren kan via de website van werken in de Leidse regio. 

Extra informatie: Deze stagevacature staat gedurende langere periode uit omdat wij 2 keer per jaar een stageplek aanbieden. De startdatum wordt afgestemd in overleg met de student. Wij bieden ook de mogelijkheid stage te lopen gedurende de zomervakantie. Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. Wil je de tekst bewaren sla deze dan tijdig op.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Leiden
Werkuren per week
24 - 36
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€400 Per maand
Verantwoordelijk voor
Plannen, organiseren en uitvoering van evenementen.

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.