Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage HR in Pernis - Rotterdam

Welkom bij Kentech, je hebt je eerste stap gezet op weg naar een nieuwe en spannende stageplek bij Kentech. Wij behoren tot de kwalitatief beste en veiligste aannemers in de energie- en industriesectoren wereldwijd. In Nederland verzorgt Kentech het onderhoud aan de installaties van Shell op de locaties Pernis, Moerdijk en Europoort. Wij zijn actief in de disciplines WTK, E&I en Civiel. Kentech biedt alle waarden van een familiebedrijf in combinatie met de groei en de stabiliteit van een wereldwijde organisatie. Met activiteiten verspreid over Centraal-Amerika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Rusland, Australië en Europa, bieden wij diverse carrièremogelijkheden. Bij Kentech werken meer dan 40 verschillende nationaliteiten op uitdagende onderhoudsprojecten.

32 - 40 uur per week
€350 Per maand

Wat ga je doen?

Binnen de Kentech Nederland organisatie werkt een ervaren team van gedreven HR professionals aan uiteenlopende zaken o.a. de HR administratie, salarisadministratie en wagenpark-beheer. Ook draagt het team zorg voor het direct ondersteunen van de operatie door werving en selectie, performance management en ziektemanagement. De organisatie kenmerkt zich door een positieve sfeer waar gemotiveerde, gedreven collega’s samen werken om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Voor ondersteuning bij de HR projecten zoeken wij een HR stagiair. Er is voldoende mogelijkheid om te leren en je te ontwikkelen binnen deze groeiende internationale organisatie. Je ondersteunt de HR processen en bent verantwoordelijk voor een deelproject in relatie tot Social Onboarding. Ook werk je mee in een project waar we met het hele team aan werken, het optimaliseren en beheren van de opleidings- en certificeringsadministratie. Kortom, genoeg voor een interessante en afwisselende stage!

Wat wij bieden

  • Eigen deelproject
  • Dynamische werkomgeving
  • Ruimte voor eigen inbreng

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

We maken graag kennis met kandidaten welke in de laatste fase zijn van een hbo opleiding HRM / Personeel en Arbeid en affiniteit hebben met HR in de technische sector. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (voertaal Nederlands). Je bent flexibel, nauwkeurig en je kunt goed om gaan met veranderingen. Je bent beschikbaar in de periode van augustus 2021 tot en met januari 2022.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Pernis - Rotterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350 Per maand
Verantwoordelijk voor
uiteenlopende zaken o.a. de HR administratie, salarisadministratie en wagenpark-beheer.

Vondelingenplaat Rotterdam | Stage HR | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.