Helaas, deze vacature is niet actief.

Stageopdracht Gezondheid & Technologie in Deventer

... Topicus divisie... ... Jouw...

Beschrijving

Student Topicus divisie Zorg
Deventer
Jouw opdracht

De primaire taak van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) is de preventieve zorg voor alle kinderen in Nederland tussen 0 en 18 jaar. Dagelijks ondersteunen wij met ons digitaal dossier (DD-JGZ) KD+ bijna 3.400 JGZ-professionals van 22 JGZ-organisaties in de uitvoer van hun taken. Zij zijn verantwoordelijk voor de screening en preventie van in totaal zon 1,3 miljoen actieve dossiers. Via ons platform voor ouders bedienen we bovendien 1.372.930 ouders. Wij geloven dat ouders meer regie moeten krijgen met behulp van digitale middelen waar dat kan. Een aspect daarvan is het monitoren en bijhouden van de ontwikkeling van je kind. Daarnaast willen we dat professionals zo goed mogelijk ondersteund worden met kennis die al aanwezig is, zodat zij zich kunnen focussen op het goede gesprek met ouders en kinderen.

Deze opdracht heeft als doel om een verbinding te realiseren met een platform waaruit, op basis van de gegevens van het kind, de juiste groeidiagrammen kunnen worden opgehaald. Een tweede stap is het aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk weergeven van de groeigegevens. In gesprek met jou en afhankelijk van je achtergrond zullen we de exacte opdrachtomschrijving formuleren. Wij gaan graag in gesprek om te horen waar jouw ambities liggen.

Jouw ervaring en skills

Jouw gedrevenheid en een leergierige instelling zijn voor ons het allerbelangrijkst. Ervaren collegas helpen je vervolgens om jouw stageopdracht goed te doorlopen. Maar, om succesvol te kunnen zijn is een goede basis natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij:

  • een derde- of vierdejaars hbo-/wo-student in de richting van Informatica, Gezondheid & Technologie of Biomedische technologie;
  • communicatief vaardig bent;
  • zelfstandig bent en niet schroomt om hulp te vragen als je dat nodig hebt.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen Topicus bedienen we meerdere markten en ben je vrij om in alle divisies kennis op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je persoonlijk kan ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat is ons motto. Samen met je stagebegeleider bespreek je je ambities en carrière, ook na je studie.

Wat kun je van Topicus verwachten

Tijdens jouw stage ga je meedraaien in ons SCRUM proces en word je opgenomen in ons team. Ervaren collegas op functioneel en technisch gebied ondersteunen je zodat jij jouw stageopdracht tot een goed einde brengt. Daarnaast krijg je ondersteuning vanuit de organisatie bij je stage.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.