Helaas, deze vacature is niet actief.

Callcenter medewerker DPG Tilburg

11 - 40 uur per week

Beschrijving

Ben jij woonachtig in de omgeving van Den Bosch/Tilburg? Kom jij werken bij 2Contact voor DPG Media? De uitgeverij van tijdschriften zoals de Libelle, VT Wonen en de Autoweek. Ben jij commercieel, heb je een vlotte babbel en wil je je eigen werktijden bepalen? Dan hebben wij de ideale (bij)baan voor jou bij onze vestiging in Den Bosch!

Wat ga je doen?
Je loopt je naar je werkplek, maakt een praatje met je collega’s en je bent klaar voor de werkdag! Je bent net zoals altijd weer gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen en dat betekent top salesresultaten neerzetten. Je start je computer op, leest de feedback die je hebt gekregen en gaat direct aan de slag! “Goedemiddag mevrouw Jansen, ik ga u blij maken vandaag! De nieuwe Libelle is uit!” Geen enkel gesprek is hetzelfde en de dag vliegt voorbij. Als Callcenter Medewerker word jij opgeleid tot een echte sales expert. Door de interne trainingen en feedbackmomenten blijf jij jezelf ontwikkelen.

Wat krijg je?
Ok, so far so good. Maar wat levert het je eigenlijk op?
● 9 tot 13 euro per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
● Flexibele werktijden; jij bepaalt!
● Coaching, training en opleiding om nóg beter te leren communiceren in en naast je
werk
● Thuiswerkmogelijkheden en laptop van de zaak
● Doorgroeimogelijkheden als manager
● Virtuele bingo en pubquiz #coronaproof
Wat heb je nodig?
● Je bent een tikkeltje brutaal (in de positieve zin van het woord!)
● Een goede beheersing van de Nederlandse taal is erg belangrijk
● Je bent gedreven, resultaatgericht en positief ingesteld
● Je wilt je ontwikkelen op het gebied van sales

Over 2Contact
2Contact is dé plek voor een commerciële (bij)baan. Al 20 jaar zorgen wij voor de leukste bijbaan. Learn, do, own and have fun!
Niet voor niets werken er ruim 1000 medewerkers op 4 vestigingen in Nederland. Bij 2Contact werk je voor de grootste merken. Naast werken, ben je bij 2Contact ook aan het juiste adres voor de tofste events. Kom snel kennismaken met al onze leuke en verschillende collega’s, die zich misschien nog wel tot je vriendenkring promoveren! De perfecte plek om jezelf te ontwikkelen tot sales expert als bijbaan naast je studie of als fulltime carrière!

Join the team & solliciteer vandaag nog!

Deze vacature wordt aangeboden door Jobbird. Solliciteren kan eenvoudig en snel op de website van Jobbird door op de 'Solliciteer direct' knop te klikken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Tilburg
Werkuren per week
11 - 40

Tilburg | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.