Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Payroll in Rotterdam

... Stagiair(e)... Heb jij een passie voor cijfers? Wil jij tijdens jouw stage graag de payroll naar een hoger niveau tillen? Solliciteer dan snel als stagiair(e) Payroll! Op de 38e verdieping in het indrukwekkende...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair(e) Payroll

Heb jij een passie voor cijfers? Wil jij tijdens jouw stage graag de payroll naar een hoger niveau tillen? Solliciteer dan snel als stagiair(e) Payroll!

Op de 38e verdieping in het indrukwekkende gebouw ‘De Rotterdam’, houdt de Payroll Afdeling zich bezig met strategisch, tactisch en operationeel payroll beleid. Het Payroll team adviseert en ondersteunt het vestigings- en holdingmanagement onder andere bij een salarisverwerking.

Wat ga je doen?

Als Stagiair(e) op de afdeling Payroll bied je ondersteuning bij werkzaamheden die veelal te maken hebben met payroll administratie. Je kunt hierbij denken aan diverse administratieve taken, het beheren van de algemene inbox met alle payroll gerelateerde vraagstukken en het onderhouden van contacten met de vestigingsadministratie. Je controleert en archiveert door de vestiging in SAP verwerkte mutaties. Daarnaast voer je controles uit op het aanhouden van de bestaande procedures. Tot slot verstrek je de juiste informatie ten behoeve van de payroll administratie. In deze stage is geen dag hetzelfde door onder andere de ad-hoc vragen die worden gesteld op de afdeling. Door initiatief te nemen bepaal je zelf hoeveel je leert!

Ben jij de ideale kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die:

 • een HBO-opleiding volgt op het gebied van Finance, HR, Payroll, Office Management etc. of een BBL opleiding volgt gerelateerd aan payrollwerkzaamheden;
 • een organisatietalent is en iemand die niet opziet tegen administratieve werkzaamheden;
 • een flexibele en dienstverlenende instelling heeft;
 • goede communicatieve en sociale eigenschappen heeft;
 • accuraat, energiek, initiatiefrijk en zelfstandig is en daarnaast gestructureerd en analytisch te werk gaat;
 • goede beheersing heeft van het MS Office pakket;
 • een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • een uitdagende stage binnen een leuk en enthousiast team met gemotiveerde collega’s;
 • veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot eigen inbreng;
 • goede begeleiding waar je in de toekomst veel van zult profiteren;
 • een dynamische werkomgeving waarbij je in aanraking komt met allround Payroll; 
 • een goede werkgever om jouw CV mee aan te vullen;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

 

Jouw WOW werkgever
Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.