Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiare Logistiek in Amsterdam

... Stagiare... Ben jij gek op elektronica? Dan is Mediamarkt Amsterdam centrum de perfecte stageplek voor jou. Media Markt is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van...

Beschrijving

Vacatures
Stagiare Logistiek

Ben jij gek op elektronica? Dan is Mediamarkt Amsterdam centrum de perfecte stageplek voor jou.

Media Markt is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. In Nederland heeft Media Markt een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen.
De cultuur binnen Media Markt is zeer informeel en innovatief. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien. 
Media Markt  Amsterdam Centrum (dichtbij Centraal Station) is een Erkend Leerbedrijf en daarom een leuke plek om stage te lopen. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkopleider, die ooit zelf als stagiaire is begonnen bij ons.

Enthousiast geworden? 
Neem gerust contact met ons op!

Amy Wielandt
wielandta@mediamarkt.nl
+31205213610

Taken & verantwoordelijkheden:

Als Stagiair ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de goederenstroom. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het lossen en opslaan van inkomende goederen, het controleren van pakbonnen, het laden van goederen voor klanten en leveranciers, het klaarzetten van bezorgingen en reserveringen, het bijhouden van administratie behorende bij het aannemen en afgeven van goederen en het opruimen van het magazijn.

Profiel:

Je volgt een (V)MBO opleiding richting logistiek en hebt passie voor het retailvak. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent klantvriendelijk, enthousiast en bovenal een echte doorzetter. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke stage waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Mediamarkt zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Tot slot krijg je bij Mediamarkt een marktconforme stagevergoeding.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast is het verplicht om een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan te vragen als je hier komt werken.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.