Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair ICT niveau 3 in Amsterdam

... Stagiair ICT niveau... Ben jij gek op elektronica? Dan is Mediamarkt Amsterdam centrum de perfecte stageplek voor jou. Media Markt is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair ICT niveau 3

Ben jij gek op elektronica? Dan is Mediamarkt Amsterdam centrum de perfecte stageplek voor jou.

Media Markt is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. In Nederland heeft Media Markt een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen.
De cultuur binnen Media Markt is zeer informeel en innovatief. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien. 
Media Markt  Amsterdam Centrum (dichtbij Centraal Station) is een Erkend Leerbedrijf en daarom een leuke plek om stage te lopen. Je wordt begeleid door een ervaren praktijkopleider, die ooit zelf als stagiaire is begonnen bij ons.

Enthousiast geworden? 
Neem gerust contact met ons op!

Amy Wielandt
Assistant to the CCO
020 5213620
wielandta@mediamarkt.nl

Profiel:

Als je enthousiast en gemotiveerd ben, leren wij jou de rest!

Interesse?

Wij bieden een leuke stage waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt - Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. Tot slot krijg je bij Media Markt - Saturn een marktconforme stagevergoeding.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast is het verplicht om een VOG (verklaring omtrent gedrag) aan te vragen zodra je bij ons komt werken.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.