Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Banqueting (m/v) in Nijmegen Lent

... Wil jij de wereld van Meetings & Events gaan verkennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Op de eerste verdieping van ons hotel bevinden zich 11 prachtige multifunctionele zalen, allemaal anders qua grootte, kleur,...

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij de wereld van Meetings & Events gaan verkennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

Op de eerste verdieping van ons hotel bevinden zich 11 prachtige multifunctionele zalen, allemaal anders qua grootte, kleur, geur en smaak. Deze zalen bieden plaats aan bijeenkomsten van 2 tot 450 personen, zowel zakelijk als feestelijjk. Op de bovenste etage hebben we ook nog een prachtige sky-boardroom welke een fantastisch uitzicht biedt over de stad. Het primaire doel van het Banquetingteam is om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden van binnenkomst tot afscheid!

Wij zijn Glenn, Mathijs en Dennis, jouw supervisors op de afdeling en met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent dat wij zorgen voor een goede voorbereiding en op de dag zelf alle gasten in de watten leggen.

WAT MAAKT JOU EEN PERFECTE STAGIARE?

Gastgerichtheid zit in je DNA! Een goede samenwerking is van groot belang en tevens moet je in staat zijn om de gasten feilloos aan te voelen en hierop in te spelen. Natuurlijk gaan wij jou dat leren! We maken er een sport van om de verwachtingen van de gast elke keer weer te overtreffen en dit verwachten we uiteindelijk natuurlijk ook van jou. 

Niet iedereen heeft verstand van techniek, maar op onze afdeling verwachten zorgen we ervoor dat je bekend raakt met alle aangeboden audiovisuele apparatuur. Tijdens je shift zul je kleine storingen moeten onderzoeken en verhelpen tijdens zalengebruik.

Je bent minimaal 4 diensten per week beschikbaar om het onze gasten naar de zin te maken en één of twee weekenddagen horen daar ook bij, net als de feestdagen.

Zie jij jezelf vanaf september aan de slag gaan in het team van Glenn, Mathijs en Dennis? Solliciteer dan direct! Je schriftelijke sollicitatie voorzien van uitgebreide CV kun je richten aan:

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
T.a.v. Barbara Munsters, Personeelszaken
pz@nijmegen.valk.com 

Regio
Gelderland
Locatie
Afdeling
Banqueting
Dienstverband
Fulltime
Talen
Nederlands, Engels
Opleidingsniveau
Hotelschool
Werkervaring
Minder dan 1 jaar
Arbeidstijd per week
38

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nijmegen Lent
Dienstverbanden
Stage

Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.