Stagiair(e) bediening in Amersfoort

... Van der... Stage lopen bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, samen met een team collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk stage loopt. Stagiair... Als Stagiair Bediening is bij Van...

Beschrijving

Functieomschrijving

Van der Valk

Stage lopen bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, samen met een team collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk stage loopt.

Stagiair Bediening

Als Stagiair Bediening is bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken, perfect dus als stage.

De stage

  • De Bediening is een erg diverse afdeling, met een à la carte restaurant, live cooking restaurant, Chiccio, lobby bar, banqueting zalen en evenementen. Je kunt op al deze outlets kennis en ervaring opdoen.
  • Je komt in een enthousiast en dynamisch team vol harde werkers en echte aanpakkers. Het is een zeer divers team, van jong tot oud, waar iedereen met een brede lach op het gezicht de gasten bedient.

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een leerzame stage bij een leuk bedrijf. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

  • Je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend;
  • je bent enthousiast en gastvrij.

Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige stage. Wij zijn een groeiende organisatie die mee gaat met haar tijd en de trends. Daarnaast bieden wij na je studie volop kansen om stappen te maken. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

  • Je ontvangt een stagevergoeding;
  • Verder heb je een stage binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Je ontvangt bedrijfskleding.

Wie zijn wij?

Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch en Palace Hotel Noordwijk. Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Solliciteren via Whatsapp / DM

Is deze functie écht wat voor jou? Solliciteer dan met via het sollicitatieformulier of Whatsapp ons op 06-18646455 of stuur ons een DM op social media via @hotelhoorn. Ook als je vragen hebt, kan je ons altijd via WhatsApp of social media bereiken!

Regio
Noord-Holland
Locatie
Afdeling
Bediening
Dienstverband
Stageplek/leerplek
Talen
Nederlands
Opleidingsniveau
Professioneel werk en denkniveau
Werkervaring
1 tot 2 jaar
Arbeidstijd per week
3-38 uur
Salaris
conform Horeca-Cao

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
29-04-2022

Amersfoort | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.