Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Online Marketplaces in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Bij Prénatal halen alles uit de kast om de samenwerking met onze online partners te optimaliseren. Op dit moment geldt dat voor de welbekende Bol.com webshop, maar wellicht worden er dat dit jaar wel meer! Een super leuke stage waarin je veel contact hebt met externe partners, maar ook diverse afdelingen binnen Prénatal. Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s vol energie om ons merk naar een nog hoger level te tillen. Samen met hen bouwen wij aan een nieuwe strategie en een nieuwe manier van verkopen, hierbij zullen jouw werkzaamheden bestaan uit;

• Zorgen voor de juiste content op de website van Bol.com;
• Het onderhouden van de content: tekst, beeld en artikelinformatie;
• Het monitoren van zendingen naar het magazijn van Bol.com;
• Het controleren van shop(s) en het signaleren van eventuele problemen;
• Het Research doen in het merk en het daarbij maken van de concurrentie analyse;
• Het bijhouden van de sales- en marketingacties;
• Daarnaast denk je natuurlijk mee in de dagelijkse werkzaamheden.

Wat mag je van ons verwachten?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage met een stagevergoeding van € 345,- bruto per maand en kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Wie ben jij?
Jij bent een HBO student in de richting Commerciële Economie, Small Business and Retail of een andere opleiding met een MarCom raakvlak. Je beschikt over een Hands-on mentaliteit en beheerst uitstekende communicatieve en commerciele vaardigheden. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en hebt daarbij affiniteit met “online’.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores, Boutiques, Petit Boutiques en natuurlijk onze gave webshop!

Ons servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Wil je nog meer informatie weten? Neem dan een kijkje op onze site; www.prenatal.nl . Voor meer vacatures bezoek je onze “Werken Bij” site; www.werkenbij.prenatal.nl

Interesse?
Ben jij de perfecte stagiaire voor Prénatal? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Dat kan door de sollicitatiebutton te gebruiken. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met ons via solliciteren@prenatal.nl .

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

We zijn betrokken bij ons milieu en hierdoor hebben wij een actief MVO beleid. We geven daarom de voorkeur aan collega’s die dichtbij het werk wonen en vinden het fijn als je met de fiets of het OV naar werk komt!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.