Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Psychologie Wetenschappelijk Onderwijs, Regio Nijmegen

Beschrijving

Stagiaire Psychologie Wetenschappelijk Onderwijs, Regio Nijmegen
Dit ga je doen
Als stagiaire Psychologie (WO) kun je bij de Parnassia Groep stage lopen in de ouderen-, volwassenen- en kinder- en jeugdpsychiatrie. Er zijn mogelijkheden voor alle richtingen van de masteropleiding psychologie: klinisch, neuro, ontwikkeling, kinder- en jeugd en gezondheid. Wat je precies gaat doen, hangt af van de stageplaats en het zorgbedrijf waar je gaat werken. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden. Een aantal afdelingen biedt tevens mogelijkheden voor onderzoeksstages.
Samenwerken met andere disciplines is een belangrijk onderdeel van je stage. Je werkt altijd in een multidisciplinair team.

Er zijn stagemogelijkheden in de regio's Haaglanden, Rijnmond, Noord-Holland en Zuid- Oost Nederland.
Je sollicitatie wordt binnen 1 regio in behandeling genomen. Solliciteer dan ook op de regio, waar je voorkeur naar uitgaat.
 
Dit ben jij
  • Je volgt de opleiding Psychologie (WO)
  • Enthousiasme en inzet
  • Affiniteit met de doelgroep

 
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat.

is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?
Ben jij student Psychologie (WO) en heb je interesse in een stageplaats bij één van de zorgmerken van Parnassia Groep, solliciteer dan snel.

De sollicitatieprocedure voor de stages van februari start in oktober. Om mee te kunnen doen met deze sollicitatieronde moet je motivatiebrief en CV voor 1 oktober bij ons binnen zijn.

Voor de stages die in een andere periode starten kun je het hele jaar solliciteren. Afhankelijk van de beschikbaarheid van een stageplaats en je CV en motivatie in je brief word je wel of niet uitgenodigd voor een gesprek.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nijmegen
Dienstverbanden
Stage

Nijmegen | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.