Helaas, deze vacature is niet actief.

in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Bij bol.com leveren meer dan 2.500 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Jij kan hier aan bijdragen en je eerste stappen zetten om ervaring op te doen. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Dat is stage bij bol.com. Als stagiair(e) kan je ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent.

Wat je doet als Stagiair People& Organisation Development

Vind jij een warm welkom voor nieuwe collega’s net zo essentieel als wij dat vinden? En bezit jij zowel over het enthousiasme als de organisatorische capaciteiten om introductieperiode van onze nieuwe collega’s zo soepel mogelijk te laten verlopen? Word jij blij van het idee om ervoor te zorgen dat al jouw (nieuwe) collega’s bij bol.com duidelijke en goede informatie ontvangen op een verrassende manier? Dan zoeken we jou!

Als Stagiair People& Organisation Development maak je deel uit van de People&-afdeling. Dit team houdt zich bezig met de opleiding en ontwikkeling van ruim 2.500 collega’s bij bol.com; op de agenda staan trajecten rondom vakvaardigheden, competentieontwikkeling en leiderschapsprogramma’s. Ook richt dit team zich op de organisatie van het introductieprogramma voor nieuwe collega’s.

Tijdens deze stage focus je op de begeleiding van de nieuwe collega’s en de coördinatie van alle activiteiten en trainingen in de introductieperiode. Neem jij graag de leiding in het plannen en regelen van activiteiten en vind je het leuk om contacten te onderhouden met collega’s van verschillende afdelingen? Lees gauw verder hoe je deze competenties kunt combineren, in een stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Wat ga je doen?

  • Verwelkomen en begeleiden van nieuwe collega’s tijdens hun eerste 3 maanden
  • Fungeren als aanspreekpunt voor onboarding
  • Organiseren, inplannen en evalueren van de activiteiten in de introductieperiode
  • Ondersteunen bij allerhande administratieve werkzaamheden voor het introductieprogramma

 

Wat neem jij mee?

  • Enthousiasme, pro-activiteit en creativiteit
  • Organisatorische vaardigheden en structuur
  • Vermogen om snel zelfstandig te kunnen werken
  • Durf om voor een groep te staan
  • HBO of WO opleiding
  • Meewerk- of afstudeeropdracht vanaf augustus/september met 4 of 5 dagen beschikbaarheid

 

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.