Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Content Specialist – Film & Muziek in Utrecht

Help jij de leukste winkel van bol.com te voorzien van de beste productinfo? Duik jij daarnaast ook graag de data in om de leukste winkel van bol.com elke dag te verbeteren? Dan is dit de stage voor jou!Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je samen met de Content Specialist projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven.

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Help jij de leukste winkel van bol.com te voorzien van de beste productinfo? Duik jij daarnaast ook graag de data in om de leukste winkel van bol.com elke dag te verbeteren? Dan is dit de stage voor jou!

Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je samen met de Content Specialist projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven.

Wat je doet als Stagiair Content Specialist – Film & Muziek

Als stagiair draai je volledig mee in een 40-urige werkweek en zorg je onder anderen dat de nieuwste Film & Muziek- releases er top bij staan, werk je aan verschillende content doelstellingen en ben jij de brug tussen de winkel en klantenservice van Bol.
Kan je niet wachten om onze Content specialisten te ondersteunen bij uitdagende projecten en om daarnaast zelfstandig met analyses aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder!

Wat ga je doen?

 

  • Het online zetten en vindbaar maken van de laatste Film & Muziek releases binnen Bol.com.
  • Het analyseren van grafieken en herkennen van kansen om het contentlandschap te verbeteren.
  • Het schrijven van schapteksten die meetellen voor de SEO-doelstelling.
  • Ruimte om een eigen project op te zetten naar keuze vanuit een probleemstelling vanuit de Content dashboards.
  • Je bent de brug tussen de klantenservice en de winkel en zorgt voor duidelijke afhandeling van klantcases

 

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.