Helaas, deze vacature is niet actief.

Scrum Master Digital Processing in Amstelveen

In het... Als Scrum Master ben je de drijvende kracht achter de agile/devops mindset. Je zorgt voor een vlekkeloos scrum proces, faciliteert het teamproces en coacht de collega’s in een block op agile werken. Door jouw...

Beschrijving

In het kort

Als Scrum Master ben je de drijvende kracht achter de agile/devops mindset. Je zorgt voor een vlekkeloos scrum proces, faciliteert het teamproces en coacht de collega’s in een block op agile werken. Door jouw inbreng functioneren de blocks optimaal en wordt er uitstekend samengewerkt met als ultiem doel: zelf organiserende devops teams neerzetten die waarde leveren aan de business. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

De Scrum Master faciliteert, enthousiasmeert, begeleidt en coacht 3 zelfstandig werkende devops teams, ook wel blocks genoemd. Je houdt de performance doelstellingen voor ogen en zorgt voor de randvoorwaarden die een block optimaal kunnen laten presteren. Je hebt een drive om te verbeteren en weet deze drive ook over te brengen op je team. Je zorgt ervoor dat alle standaard scrum events op een goede manier verlopen. Als Scrum Master bescherm je, samen met je Product Owner, het block tegen ongewenste inmenging van buiten.

Je bent actief bezig om (IT-) impediments voor het team weg te nemen. Je zorgt ervoor dat de sprints succesvol worden afgerond. Daarnaast stimuleer je multi-skilled devops werken van de block members, verbeter je de scrum werkwijze en laat je de verschillende blocks goed met elkaar samenwerken. Je werkt nauw samen met de Engineering Lead om te zorgen voor een goede team dynamiek en de juiste focus op de dagelijkse operations en de delivery. Los van al je dagelijkse taken draag je actief bij aan de ontwikkeling van het agile gedachtegoed binnen ABN AMRO.

Werkomgeving

Je komt te werken binnen het Digital Processing Grid, binnen dit Grid werken IT en business samen en leveren waarde voor onze klanten door processen te rationaliseren, optimaliseren en te digitaliseren. We zijn een internationaal en dynamische afdeling waar diversiteit in vaardigheden en achtergrond gewaardeerd wordt. 

Onze devops teams bestaan uit 6 IT Engineers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en beheren van de IT-applicatie binnen hun scope. Al werken we momenteel nog vanuit huis, alle teamleden van jouw teams hebben Amstelveen als standplaats.

Je profiel

We zijn op zoek naar professionals met een passie voor IT die in staat zijn teams beter te laten presteren en renderen. Je bent creatief en hebt ervaring met groepsdynamiek en coacht vanuit het ideaal van de ‘servent leader’. Je brengt mensen samen en zorgt ervoor dat zij in een veilige omgeving met elkaar resultaten kunnen behalen, maar zeker ook fouten mogen maken. 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • Opleiding HBO/WO
 • Meer dan 2 jaar werkervaring als Scrum Master binnen IT
 • Goede kennis van Scrum en Devops en dit kunnen overbrengen op anderen
 • PSM I of II Certificering is een pre
 • Ervaring met en begrip van IT-ontwikkelprocessen
 • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
Wij bieden

Wij bieden

 • Een informele sfeer met veel ruimte voor persoonlijke initiatieven.
 • Tijd en budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Een open cultuur waarbij feedback geven en ontvangen onderdeel is van dagelijkse werkzaamheden.
 • Dynamiek van het werken met verschillende culturen in één team.
 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
 • Een OV-jaarabonnement.
 • Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amstelveen
Dienstverbanden
Stage

Amstelveen | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.