Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Analyst Management Informatie in Amersfoort

In het... Krijg jij energie van het ontwikkelen en leveren van overzichten en rapportages over de verrichte werkzaamheden binnen Operations en het beheren van de effectiviteit daarvan? En hierbij gebruik te maken van een...

Beschrijving

In het kort

Krijg jij energie van het ontwikkelen en leveren van overzichten en rapportages over de verrichte werkzaamheden binnen Operations en het beheren van de effectiviteit daarvan? En hierbij gebruik te maken van een diversiteit qua programmeertalen, technieken en systemen zoals Celonis, Power BI, Streaming data en SQL? Samen met collega’s in een multidisciplinair agile team ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en interpreteren van data. Je zorgt ervoor dat complexe data op een slimme manier makkelijk beschikbaar wordt gesteld aan je collega’s. Met je team creëer je inzichten die de organisatie écht vooruit helpen in de vorm van een rapportage of dashboard.
Binnen ABN AMRO zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Data Analyst ben je een sleutelspeler in het visueel beschikbaar stellen van data voor Operations.

Je levert relevante en hoogwaardige managementinformatie en plannings- en forecastmodellen, zodat het management Operations op een beheerste en effectieve wijze sturing kan geven aan de uitvoering van processen en de inzet van resources. Je adviseert het management Operations over rapportages met betrekking tot alle relevante KPI’s. Daarnaast houd je je bezig met het uitvoeren van verdiepende analyses, hierbij signaleer je hierbij verbeter-/knelpunten welke je bespreekt met de business. Je werkt tenslotte mee aan innovatieve projecten zoals streaming data en process mining en maakt deel uit van een jong en informeel team.

Werkomgeving

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Business Management Operations Hypotheken van ABN AMRO. Samen met diverse afdelingen ondersteun je Operations Hypotheken (350 medewerkers), zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen. Het zit in je om proactief op je klanten en stakeholders af te stappen om de verbindende factor te zijn. Binnen deze omgeving werk je namelijk met iedereen samen, van managers tot acceptanten.

Je profiel

Je hebt een passie voor data en analyse ervan en vind het leuk om hierover te schakelen met verschillende stakeholders om te kijken naar behoeftes en mogelijkheden. Hierin denk je mee en zoek je naar oplossingen. Het analyseren en interpreteren van data leren is jou op het lijf geschreven en je vind het leuk om nieuwe bronnen en mogelijkheden voor data te onderzoeken. Flexibiliteit en teamwork staan hoog in het vaandel. Verder ben je in staat om buiten de kaders te denken en met creatieve oplossingen je stakeholders te verrassen.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:


Kennis van bedrijfskunde op minimaal HBO niveau met 2-3 jaar ervaring.
Kennis van financiële dienstverlening en hypotheekprocessen.
Kennis van rapportagetechnieken en modellen
In het bezit van WFT basis of bereid om deze op korte termijn te behalen
Ruime ervaring met het analyseren van data en minimaal een goede beheersing van SQL
Vloeiend Nederlands in woord en geschrift

Kennis van en ervaring in de volgende zaken zijn een pré:
Microsoft SSIS, SSAS en DAX
Celonis
Werken volgens de agile scrum methodiek

 

Wij bieden

Binnen de hypotheken groep bevorderen we het nieuwe werken; dat betekent dat zowel jij als je klant de mogelijkheden hebben om flexibel in tijd en locatie te werken. Je krijgt hier dus zelf de vrijheid om jouw dag in te delen zodat deze goed aansluit bij de klantvraag, maar er ook voor zorgt dat jij fit en vitaal blijft. Uiteraard gaat dit in overleg met jouw team. Vanzelfsprekend investeren wij in jou om je verder te kunnen ontwikkelen.

Salarisindicatie: afhankelijk van kennis en ervaring, schaal 9 of 10 van CAO ABN AMRO.

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.