Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) MKB Banking Noord in Zwolle

In het... Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse in de zakenbank van ABN AMRO? Wil jij weten hoe wij het MKB bedienen? Dan is een stage bij SME banking (Small-and Medium Enterprises) wellicht iets voor jou.

Beschrijving

In het kort

Ben je commercieel ingesteld en heb je interesse in de zakenbank van ABN AMRO? Wil jij weten hoe wij het MKB bedienen? Dan is een stage bij SME banking (Small-and Medium Enterprises) wellicht iets voor jou.

Je werk

Je zal als stagiair meelopen met de klantadviseurs binnen SME banking.
Binnen SME banking is een klantadviseur verantwoordelijk voor het bedienen van klanten binnen een bepaalde sector. Samen met het team ben jij hét ondernemende gezicht van ABN AMRO.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en voert onder begeleiding van meer ervaren collega’s werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het behandelen van kredietaanvragen en het signaleren en in kaart brengen van kansen in een bepaalde sector. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen en mogelijke innovaties.

Je profiel
  • Je bent een HBO/WO student met interesse voor de financiële sector
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september (of eerder)
  • Je bent geïnteresseerd om meer te weten te komen over de zakenbank van ABN AMRO
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit
  • Je bent een teamplayer, sociaal vaardig, maar ook goed in het zelfstandig oppakken van taken
  • Je hebt helder voor ogen wat je wilt bereiken/leren tijdens je stage
  • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied
We bieden

Deze stage van 3-6 maanden is aantrekkelijk omdat het je een goed idee geeft van wat een bank te bieden heeft op zakelijk vlak. Je zult een brede kennis opdoen van de uiteenlopende bankproducten. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijke stagevergoeding.

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke  en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Zwolle | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.