Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Analist Planning & Release Management (Change) in Amersfoort

In het... De wereld verandert snel – en onze rol als gatekeeper verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem....

Beschrijving

In het kort

De wereld verandert snel – en onze rol als gatekeeper verandert mee. Vanuit onze purpose ‘Banking for better, for generations to come’ zetten we ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van ‘Financial Crime’ staat bij ons dan ook hoog op de agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, integer en innovatief. Je wilt het juiste voor klanten, de maatschappij en de bank. Daar ga je voor.

 

Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten rond het opsporen van financiële criminaliteit samengebracht. Dit geldt voor zowel Nederland, als voor onze binnen- en buitenlandse dochters en onze challenger banks. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, zijn we beter in staat financiële criminaliteit uit onze banksystemen te weren en ook nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. De voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kunnen wij hierdoor ons opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. ‘Detecting financial crime’ is dan ook een ‘ongoing process’ dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Werkomgeving

De afdeling Planning & Release Management (P&RM) is een afdeling binnen het Staff, Development & Change team van de KYC & CDD centers. Jij gaat in de rol als Data Analyst P&RM actief bijdragen bij om de KYC Centers zo optimaal mogelijk te laten presteren. De afdeling P&RM is dé centrale regisseur binnen de KYC/CDD organisatie en de spil tussen de Business en DFC: van hieruit worden (cross business line) werkpakketten samengesteld, worden deze (in overleg met belangrijke stakeholders zoals de business lines, ILFC, etc.) geprioriteerd op basis van risico en vervolgens gedistribueerd naar de best passende oplospartij.

Je werk

Als Data Analist bouw je mee aan het Planning & Release Management Platform, de data-proces oplossing waar de afdeling mee gaat werken. In deze oplossing worden alle klanten en klantdata opgeslagen en vervolgens wordt er logica toegevoegd. Je denkt tijdens dit proces actief mee met de gebruiker, stelt waar nodig kritische vragen of komt met verbetervoorstellen. Je telt daarbij altijd het belang van de klant centraal, werkt intensief samen met de andere onderdelen binnen en buiten DFC en houdt hierbij rekening met de (mogelijke) risico’s voor de Bank. 

Je profiel

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding Wiskunde/Statistiek, (technische) Natuurkunde, Econometrie, of Bedrijfskundige informatica;
  • Kennis en beheersing van adviesvaardigheden;
  • 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring met veranderingsprocessen, veranderingsmanagement, projectmanagement en projectmatig werken;
  • Kennis van standaard data analyse technieken, statistisch modelleren en machine learning toegepast zowel de theorie als praktische toepassing daarvan;
  • Kennis van en ervaring in Big Data eco systemen o.a. Python en Microsoft Azure, Databricks.
Wij bieden

Als medewerker van DFC kom je terecht in een omgeving in ontwikkeling, waarin hard gewerkt wordt aan een gezamenlijke visie en doelstelling. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen met enthousiaste collega’s, flexibel te werken en constant jezelf te verbeteren. Daarvoor wordt de DFC Academy opgezet, die vele trainingen en opleidingen gaat aanbieden. Zowel persoonlijk, als inhoudelijk. (Door)groei vinden wij binnen DFC heel belangrijk!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.