Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketing, Communicatie & Event Management Stage in Amsterdam

In het... Ben je op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de event-guru of community marketeer die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO...

Beschrijving

In het kort

Ben je op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te testen en te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de event-guru of community marketeer die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het bedrijf.

Je werk

Achtergrond
Cybersecurity - je hoort dagelijks wel berichten over in het nieuws. Whatsapp fraude, universiteiten zoals Maastricht die gehacked worden of grote bedrijven die klant gegevens ontnomen worden. Het is onze belofte als bank om het geld en de data van onze klanten veilig te beheren. De wereld words steeds digitaler en aanvallen worden steeds geavanceerder.
Om onze belofte waar te kunnen maken hebben we als Corporate Information Security Office (CISO) 'GreenLight' gelanceerd. De Greenlight Movement is een initiatief om binnen heel ABN AMRO, in zowel binnen als buitenland, meer awareness te creëren voor het belang van cybersecurity en de kennis op dit vlak te vergroten

 

Opdracht
Als stagiair marketing, communicatie & event management binnen het Business Development team van CISO ben jij samen met ons verantwoordelijk voor het verder vormgeven en implementeren van de GreenLight Movement. Dit doen we door het organiseren van inspirerende events en online sessies, het faciliteren van een security community en het ontwikkelen en aanbieden van een relevant leeraanbod.
Tevens werken we samen toe naar een enorm gaaf bankbreed event: Cybersecurity Month October 2021. Gedurende de hele maand oktober - internationaal bekend als Cybersecurity Awareness Month - zullen we vanuit CISO GreenLight mooie events, digitale content en andere activiteiten neerzetten.

 

Activiteiten

 • Ontwikkeling, coördinatie en de uitvoering van verschillende marketing-, communicatie- en event management activiteiten
 • Verschillende organisatorische verantwoordelijkheden (o.a. opstellen van promotie materiaal, opzetten van evaluaties, managen van gastenlijsten, coördinatie van sprekers)
 • Faciliteren van de GreenLight Movement communities voor onze ABN AMRO collega's (o.a. community management, updates, community design)
 • Creative concepten bedenken (o.a. doorontwikkeling van de change strategie)
 • ... en nog veel meer!
Je werkomgeving

Je gaat onderdeel uitmaken van het Business Development team van CISO. Als Business Developers kijken we naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en bepalen samen met onze collega's binnen CISO de impact hiervan op onze producten en diensten. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het CISO GreenLight programma; een initiatief om de volwassenheid op het gebied van cybersecurity bankbreed te verhogen. In het team werken we nauw samen maar hebben ook ons eigen aandachtsgebied. We kijken er naar uit dat jij ons team komt versterken!

Je profiel
 • Je bent tenminste 3e jaar HBO of WO student
 • Je studie heeft betrekking op het gebied van Event/Programma Management, Marketing, Communicatie of iets omtrent Cybersecurity
 • Je hebt affiniteit met organiseren van (digitale) events en marketing. Interesse in cybersecurity en/of IT is een pré
 • Je bent beschikbaar voor een voltijd stage van 6 maanden, met als startmaand augustus of september 2021

 

Je herkent jezelf in de volgende omschrijvingen

 • Autonoom: je bent organisatorisch zeer sterk en niet bang om het zelf initiatief te nemen
 • Communicatief: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen. Je spreekt en schrijft zowel Engels als Nederlands vloeiend
 • Proactief: je hebt een "hands-on"-mentaliteit en pakt zelfstandig dingen op
 • Teamspeler: je bent een sociaal persoon die graag in groepen werkt en niet allen verantwoordelijkheden deelt, maar ook een lach, (virtuele) koffie en natuurlijk succes!
 • Zelfstandig: gezien wij op dit moment - ivm de corona maatregelen - thuiswerken en daarna overgaan naar een hybride vorm verwachten we dat je stage (grotendeels) vanuit huis zal zijn
We bieden

Wij bieden

 • Een leerzame stage bij een toonaangevend bedrijf;
 • Veel eigen verantwoorlijkheiden, maar ook veel begeleiding;
 • Een kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van event management, communicatie en marketing alsmede cybersecurity (awareness)
 • Meewerken aan ontwikkeling en uitvoering van verschillende marketing-, communicatie-, en event activiteiten
 • Een leuk team van gezellige en ervaren collega's
 • Een maandelijkse stagevergoeding (600e voor MSc studenten en 450e HBO/BSc studenten)


Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke role! Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennir en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerl. CASt, de Club ABN AMRO stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.