Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercial Banking Talent Programme - Jr Relatiemanager en Klantadviseur (m/v) 1 in Eindhoven

Klantadviseur... In het... Heb jij de juiste commerciële instelling waarmee je op zoek gaat naar oplossingen om de verwachtingen van onze klanten snel in kaart kan brengen en zelfs te overtreffen? En wil jij...

Beschrijving

Klantadviseur Eindhoven
In het kort

Heb jij de juiste commerciële instelling waarmee je op zoek gaat naar oplossingen om de verwachtingen van onze klanten snel in kaart kan brengen en zelfs te overtreffen? En wil jij een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed persoonlijk ontwikkelingsprogramma?

Je werkomgeving

Je klanten zitten in heel Nederland/ of in een specifiek gebied. Hierbij zorg je ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten, gaat regelmatig bij ze langs, hebt telefonische afspraken met ze of communiceert via beeld bankieren.


We werken bij ABN AMRO Hybride; de kern van 'hybride werken' is dat je op basis van je activiteit bepaalt welke werkplek je nodig hebt. Digitalisering en beeldbankieren zijn belangrijke elementen in ons bedieningsmodel. Als je dat gebruikt in het contact met de klant, gebruik het dan ook in je eigen werk.

Je werk

Je start als Jr Relatiemanager of Klantadviseur bij ABN AMRO Commercial Banking. Samen met jouw team ben jij hét ondernemende gezicht van ABN AMRO voor onze locatie in Eindhoven. Je focust je op een van de volgende klantsegmenten: Kleinbedrijf (MKB), Middenbedrijf of Grootbedrijf. 

Als Relatiemanager of Klantadviseur krijg je meteen verantwoordelijkheid en voer je zelfstandig taken uit binnen je eigen portefeuille of die van collega's. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het behandelen van kredietaanvragen, het voeren van de strategische dialoog, het adviseren over financiële producten en het signaleren en in kaart brengen van kansen in je sector. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen. Je wilt een bijdrage leveren aan onze purpose “”. Je gaat graag het gesprek aan met klanten over hoe zij een transitie kunnen maken naar een duurzame economie.

Je profiel

Voor jou staat de klant op nummer 1 en je hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je een ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel commerciële kansen als risico's. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. 

Je profiel:

  • Een recent afgeronde HBO of WO opleiding- bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Rechten, Finance, en maximaal twee jaar werkervaring
  • Specifieke sectorkennis of affiniteit met een of meerdere sectoren
  • Kennis van (commerciële) ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • Omdat je kredietvoorstellen gaat schrijven en klantcontact hebt is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist.
We bieden

Tijdens het Commercial Banking Talent Programme ontdek je in 12 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je (sector) kennis, volgt een opleidingsprogramma en zal go-and-see-dagen hebben bij verschillende onderdelen binnen de bank. Op deze manier bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. In dit jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma en ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Hierbij word je intensief begeleid door je manager, naaste collega’s, een mentor en een persoonlijke coach. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor minimaal 36 uur voor de contractsduur van een jaar. Bij goed functioneren wordt het contract na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.