Helaas, deze vacature is niet actief.

IT Solution Architect ALFAM in Bunnik

In het... Als ALFAM IT Solution Architect ben je, samen met je collega’s binnen het architectuur team, verantwoordelijk voor de architectuur van één of meerdere deelgebieden binnen ALFAM. Je bent als architect goed op de...

Beschrijving

In het kort

Als ALFAM IT Solution Architect ben je, samen met je collega’s binnen het architectuur team, verantwoordelijk voor de architectuur van één of meerdere deelgebieden binnen ALFAM. Je bent als architect goed op de hoogte van de businessstrategie en doelstellingen en weet dit door te vertalen naar concrete ontwerpen voor de business. Daarbij ben je in staat architectuurkaders te ontwerpen en ook toe te passen, waarbij je rekening houdt met integraties met bestaande systemen of infrastructuur.

Je werk

Als architect zorg je ervoor dat ALFAM’s business strategie wordt gedreven door geavanceerde technologie oplossingen en je zorgt ervoor dat de teams de business doelen kunnen vertalen in functionaliteiten binnen de gestelde kaders.

Dit doe je door het:

 • vertalen van de architectuurkaders en -principes naar concrete oplossingen (en bijbehorende richtlijnen) voor de teams
 • nemen van verantwoordelijkheid voor de architectuur visie, waar willen we staan over 3 jaar? De technology roadmap en de te zetten stappen hiernaar toe
 • nemen van verantwoordelijkheid voor lifecycle management, voorkomen en oplossen van IT debt
 • hebben en uitdragen van een duidelijke IT/architectuur-visie (afdeling breed & team overstijgend) en draagt deze ook uit bij de teams en zorgt voor draagvlak bij zowel de development teams als de business stakeholders
 • hebben van kennis of de motivatie om je te verdiepen in zowel software als hardware, bij voorkeur Microsoft .NET, Azure, API’s en API management, Microservice architectuur, Container platforms, Event Driven architecturen
 • hebben van affiniteit met consumptief kredietverlening via de verschillende distributiekanalen.
Werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (ongeveer 200 medewerkers) is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels ABNAMRO, DEFAM, ACN en GreenLoans. Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

Je profiel

Je bent actief op de werkvloer tussen en met de teams en sociaal en communicatief vaardig. Je begeeft je makkelijk in alle lagen van de organisatie en kan snel schakelen tussen technische discussies met teams en functionele discussies met onze Business. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en weet de omgeving mee te nemen in het belang van een goede architectuur. Je houdt de ontwikkelingen op het gebied van technologie en DevOps actief bij.

 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • WO werk- en denkniveau met minimaal 8 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van banksector, consumptief krediet, producten, processen en de actuele trends is een pré
 • Kennis van ontwikkelingen en trends op het gebied van ICT en de toepasbaarheid daarvan
 • Kennis van de producten, diensten, processen van de business in relatie tot het IT beleid van ALFAM en de IT informatiesystemen en de onderlinge afhankelijkheden daarvan (keteninzicht)
 • Je hebt een ruime kennis en ervaring op het gebied van modellering (.Net omgevingen, Microservices etc.) en systemen (met name Microsoft Onprem en Cloud)
 • Ervaring met het opstellen van strategie, visie en beleidsvorming o.a. dmv het opstellen van een Future State Architecture
 • Ervaring met transitie trajecten naar cloud

 

Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook rekenen op een uitstekend salaris en de vrijheid om flexibel te werken. Daarnaast helpen we je om fit & vitaal te blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.