Helaas, deze vacature is niet actief.

Private Banking Talent Programme - Junior Change & Implementation Consultant in Amsterdam

In het... De wereld om ons heen verandert sterk. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. We gaan het persoonlijke...

Beschrijving

In het kort

De wereld om ons heen verandert sterk. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen. Daarmee sluiten we aan bij de belangrijke momenten in hun leven. We gaan het persoonlijke contact met onze klant versterken. We worden dé partner op het gebied van duurzaamheid. We maken de bank simpeler en efficiënter, brengen focus aan en gaan samenwerken als één bank. De klant ervaart ons als vertrouwenspartner. Een persoonlijke bank in de digitale tijd.

Een flinke ambitie. Een ambitie die we alleen kunnen bewerkstelligen met de juiste collega’s. Met het Private Banking Talent Programme zijn we op zoek naar een Change & Implementation Consultant. Ben jij de collega die uitvoering gaat geven aan onze ambitie? Die processen kan optimaliseren en digitaliseren, die verandering kan doorvoeren en implementeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

In het Private Banking Talent Programme word je klaargestoomd voor een rol als Change & Implementation Consultant binnen ABN AMRO MeesPierson, de grootste en meest toonaangevende Private Bank van Nederland. Als Change & Implementatie trainee realiseer jij samen met je collega’s de uitvoering van (change) trajecten binnen het Private Banking segment. Jij houdt je hierin bezig met het uitvoeren en implementeren van projecten en verandertrajecten, rekening houdend met het klantbelang en risico’s voor de bank, gericht op optimalisatie van de organisatie en de performance van de Private Banking organisatie. Dit in samenwerking met de commerciële organisatie, de grids en andere stakeholders binnen en buiten de Private Bank.

Het talentenprogramma duurt 18 maanden en is als volgt ingedeeld:

0 - 6 maanden – Sales Management

Waar beter dan je carrière binnen ABN AMRO MeesPierson een kickstart te geven dan bij Sales Management? Dit team is verantwoordelijk voor het vertalen van de strategische plannen van PB naar tactische plannen hoe de commerciële en financiële doelstellingen van PBNL (branches, special segments en P&S NL) te realiseren, voor het borgen van kennis en executie van acquisitie op door het ontwikkelen van groeikansen, het ontwikkelen van op maat gesneden acquisitie strategieën en het converteren van prospects in klanten. Bij Sales Management word je direct betrokken bij verschillende projecten met directe klant en business impact. Dé plek om de klant, de bank én de processen te leren kennen.

6 - 12 maanden – Rapid Process Transformation

Nu je kennis hebt gemaakt met de Private Bank is het tijd voor de volgende stap. Rapid Process Transformation (RPT) is een Private Banking breed initiatief gefocust op het vrijmaken van commerciële tijd door optimalisatie en digitalisering van processen. Tijdens deze rotatie ga je werken op meerdere RPT projecten.

12 - 18 maanden – Strategisch change traject 

Je traineeship sluit je af door de laatste zes maanden samen met je C&I collega’s te werken op één of meerdere strategische change projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van een nieuw CRM systeem of het uitrollen van een nieuw customer service model.

Werkomgeving

Change & Implementation is als afdeling verantwoordelijk voor alle projecten binnen PBNL die i) een change karakter hebben en implementatie/-executiekracht behoeven, ii) een (BAU) karakter hebben op het gebied van digitalisering en doorontwikkeling behoeven en iii) uniformiteit en optimalisatie van operationele/administratieve (support) activiteiten betreffen. De afdeling vormt de schakel tussen de kantoorclusters, segmenten, private assistance, operations en andere onderdelen van Private Banking Clients NL en Speciale Segmenten. Daarnaast coördineert Change & Implementation de samenwerking met (onderdelen van) Products & Solutions, Marketing & Sales Management, de Grids Investments en Advice en andere business lines.

Je profiel

Algemeen

 • Een recent afgeronde wo-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
 • Je hebt kennis van de ABN AMRO visie en strategie, Private Banking in het bijzonder of maakt je deze snel eigen
 • Aantoonbare affiniteit met de financiële sector is een pre

 Specifiek

 • Kennis van strategievormingsprocessen, -modellen en –methodes (Excel, PPXT)
 • Basiskennis van klantbehoeften, economische- en marktontwikkelingen, algemene zakelijke verkoopprocessen, management informatie en veranderingsprocessen
 • Basiskennis van ondersteunende diensten, project management, structuren en operating models van organisaties, management accounting en management informatie
 • Empathische teamplayer/ verbinder
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.