Helaas, deze vacature is niet actief.

Service Medewerker II 1 in Amsterdam

In het... Met jouw positieve, proactieve inbreng geef je de afdeling Accounts & Customers  Amsterdam kleur en zorg je voor optimale ontzorging van de klant. Jij zorgt voor een optimale klantbeleving, waardoor je de NPS...

Beschrijving

In het kort

Met jouw positieve, proactieve inbreng geef je de afdeling Accounts & Customers  Amsterdam kleur en zorg je voor optimale ontzorging van de klant. Jij zorgt voor een optimale klantbeleving, waardoor je de NPS positief beïnvloed.  Wil jij een bijdrage leveren om klanten zorgeloos te laten bankieren door de klant in één keer goed te helpen met "state of the art" verwerking tegen een concurrerende kostenstructuur? Vertel ons dan jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Voor de Servicedesk Accounts & Customers (A&C) Amsterdam zijn wij op zoek naar een Service Medeweker II.

Als medewerker van de Servicedesk behandel  je zelfstandig telefonische vragen over A&C gerelateerde processen en inhoudelijke opdrachten die bij A&C worden afgehandeld. Wij voeren zelf geen administratieve taken uit.  De processen van A&C zijn Accounts & Savings en Bewindvoering.  Je begeleidt de externe of interne klant bij het vinden van de informatie omtrent onze processen. Ook het uitleggen van het beleid met betrekking tot  deze processen behoort tot je taak.

Je lost problemen op die zijn ontstaan tijdens de afwikkeling van het administratieve proces. Een belangrijk onderdeel van je werk is het signaleren van verbeteringen en het komen met verbetervoorstellen om dezelfde vragen in de toekomst te voorkomen en waar mogelijk uitvoeren en implementeren hiervan.

Wanneer je klantbeleving hoog in het vaandel hebt staan en klanten graag telefonisch te woord staat, is dit de baan voor jou.
 

Je werkomgeving

De Servicedesk A&C is een onderdeel van Accounts & Customers Amsterdam en valt onder Innovation & Technology. Op dit moment werken ongeveer 22 medewerkers met een mooie diversiteit op de Servicedesk. Ze komen met plezier naar hun werk en ze bestempelen de sfeer als goed. Het is een drukke afdeling met een strakke discipline t.a.v. begin-en eindtijden en pauzetijden. Klanten bellen immers niet netjes achter elkaar maar kunnen ook allemaal tegelijk bellen. Op deze afdeling kan je zeker de handen uit de mouwen steken. De afdeling is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur.

Je profiel

We bieden je kansen, dus stellen we ook heldere eisen. Check of je aan het profiel van Service Medewerker II bij ABN AMRO voldoet:

  • Opleidingsniveau: minimaal MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring op het gebied van telefonisch communiceren met klanten.
  • Je Nederlands/Engels is uitstekend.
  • In het bezit van WFT basis of bereid om deze binnen 3 maanden te behalen.
  • Je bent gewend aan druk en doelstellingen/rapporteren en kunt hier flexibel mee om gaan.
  • Je hebt het in je om continu te verbeteren om het klantbelang na te streven tegen een concurrerende   kostenstructuur.
  • Je reageert alert op zaken die om je heen gebeuren en neemt ownership.
  • Je wilt het beste uit jezelf en uit je collega's halen.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.Specifiek voor de Servicedesk is het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent klant-en servicegericht, je spreekt accentloos Nederlands, je kunt tegen werkdruk en je kunt goed en efficiënt omgaan met diverse computersystemen. Je bent in staat de vraag van de klant 'boven water te krijgen' door goed te luisteren en vragen te stellen. Kortom je bent in staat om op een adequate, klantgerichte manier je telefoongesprek te voeren. Je vind het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en wilt hierin graag investeren.
 

We bieden

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap krijgt. De essentie is dat je bij ons uitgroeit tot de professional die je wilt zijn. Je werkt samen met een groep mensen met dezelfde drive en visie. Die in achtergrond, voorkeur en vragen net zo divers zijn als onze klanten. Zo overtref je ieders verwachtingen, ook die van jezelf.
 
Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.