Helaas, deze vacature is niet actief.

Assistent Private Banking PBNL II in Zwolle

In het... Private Banking Commercial Talent Programme - Junior Private...   Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen? En wil jij een...

Beschrijving

In het kort

Private Banking Commercial Talent Programme - Junior Private Banker

 

Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met veel verantwoordelijkheid en een beproefd persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Bij de meest toonaangevende Private Bank van Nederland bouwen we aan relaties die lang meegaan. Die relevant en verantwoord zijn. Nu en in de toekomst. Wij willen de bank zijn die voorop loopt. Doe je mee?

Je werk

Als Junior Private Banker bij ABN AMRO Private Banking ben je samen met jouw team hét gezicht van ABN AMRO MeesPierson. Je klanten zijn vermogende particulieren en jij zorgt ervoor dat je belangrijke gebeurtenissen in het leven van de klant in kaart brengt en kansen signaleert.


Als Junior Private Banker ben jij de spin in het web voor de klant en de interne organisatie. Je krijgt meteen verantwoordelijkheid en voert zelfstandig taken uit binnen het Client Service Team van de klant. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het voeren van de strategische dialoog en het adviseren over financiële producten die goed passen bij de klantbehoefte én bij de duurzame koers van de bank. Want bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. Jij en je nieuwe collega's proberen dan ook graag gezamenlijk nieuwe werkwijzen uit.

 

Als Private Banker interesseer je je voor wat er in de wereld gebeurt en welke invloed dat heeft op onze klanten en op de bank. Het is belangrijk dat je begrijpt wat onze klanten bezighoudt en dat je graag het gesprek aangaat over hoe zij de transitie kunnen maken naar een duurzamere maatschappij.
 

Werkomgeving

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

 

ABN AMRO MeesPierson is ingedeeld in geografische regio’s en een aantal speciale klantsegmenten – deze laatste hebben een landelijke en soms zelfs internationale dekking waarbij je werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. In de regio zijn we werkzaam in een lokaal marktgebied.

 

Je zorgt ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten en gaat regelmatig bij ze langs en spreekt ze telefonische en via  beeldbankieren. Je team bestaat uit mannen en vrouwen met verschillende functies waaronder Private Bankers, Beleggingsadviseurs en Assistenten. Je werkt samen met Financieringsspecialisten, Wealth Structuring en andere specialisten. Dit alles om onze klanten op de best mogelijke manier te servicen.

Je profiel

heeft een visie op de markt en financiële instrumenten - zoals aandelen, obligaties, opties en alternatieve beleggingen - zijn bekend terrein.


Je profiel:

 1. Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
 2. Affiniteit met fiscale vraagstukken en beleggen
 3. Oprechte interesse in actuele economische ontwikkelingen
 4. Affiniteit met duurzaamheid
 5. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Wij bieden

Tijdens het Private Banking Talent Programme ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je kennis en volgt een opleidingsprogramma. Via  go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Ook werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Je manager, naaste collega’s en een mentor zorgen daarbij voor intensieve begeleiding. Na 18 maanden ben jij klaar om als volwaardig banker aan de slag te gaan!

 

Ons aanbod:

 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Zwolle | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.