Helaas, deze vacature is niet actief.

Procesmanager in Amersfoort

In het... Continu verbeteren wil toch iedereen? Maar, weet jij echt het verschil te maken samen met jouw collega's op het gebied van Systemen en Processen? Weet jij in de snel veranderende wereld van hypotheken onze...

Beschrijving

In het kort

Continu verbeteren wil toch iedereen? Maar, weet jij echt het verschil te maken samen met jouw collega's op het gebied van Systemen en Processen? Weet jij in de snel veranderende wereld van hypotheken onze interne klanten optimaal te ondersteunen en te verrassen met onze dienstverlening? Zo ja, dan ben jij mogelijk een match voor ons!

Als Proces Manager ken je de end-to-end keten van Operations Hypotheken, kan je goed luisteren naar de wensen van onze stakeholders en weet je deze te vertalen naar inrichting én verbetering van de processen en systemen. Je coördineert de implementatie van verbeteringen en zorgt dat processen iedere dag beter worden. Je houdt je bezig met complexe vraagstukken, je werkzaamheden zijn afwisselend. Je bent flexibel en hebt natuurlijke interesse in (ICT) systemen. Je beschikt over uitmuntende onderzoek- en analysevaardigheden en je kan dit goed vertalen naar impactvolle aanbevelingen. Verder beschik je over voldoende overtuigingskracht/impact en vindt je het leuk om te presenteren aan diverse stakeholders.

Je werk

Deze vacature richt zich vooral op de systemenkant. 

Je werkt samen in een team van circa 12 gedreven procesmanagers die zich dagelijks inzetten om de hypotheekacceptatieprocessen en systemen te onderhouden en te optimaliseren. Je kijkt samen met je team, stakeholders en ketenpartijen waar we als organisatie continu kunnen verbeteren. In deze rol beoordeel je de impact en haalbaarheid van verbeterplannen, je realiseert of zorgt ervoor dat de verbeteringen er komen en test deze opleveringen. De gebruikersacceptatietest (1x per 10 weken, op zondag) is ook onderdeel van deze functie. Je hebt aan de systemenkant  een adviserende en regisserende rol over de inrichting van nieuwe testprocessen en/of systemen. Je bent actief in de samenwerking met ICT om verstoringen goed te begeleiden aangaande analyse en communicatie.

Werkomgeving

Je werkt op dagelijkse basis in Amersfoort. Je bent onderdeel van het team Systemen en processen van Business Management Operations Hypotheken van ABN AMRO.

Business Management ondersteunt Operations en werkt met een grote diversiteit aan processen en systemen, die op elkaar afgestemd dienen te zijn. De beschikbaarheid en uniformiteit moeten daarin gewaarborgd zijn. Hierbij dient voortdurend rekening te worden gehouden met de wensen van de business en het streven naar een zo een laag mogelijk kostenniveau. De afdeling heeft voortdurende aandacht voor verandermanagement, initieert initiatieven op dit punt, zowel kleine verbeteroperaties als complexe innovaties gericht op de mensen, systemen en processen of een combinatie hiervan.

De samenwerking met je directe collega’s en je stakeholders is van essentieel belang om je werk succesvol uit te kunnen oefenen. Uiteraard faciliteren we deze samenwerking!  Kennisoverdracht staat centraal en je collega’s zijn hét aanspreekpunt bij het helpen oplossen van complexe issues. Het team kenmerkt zich door een stevige ambitie, verantwoordelijke teamspelers, ‘aanpakkers mentaliteit’, innovatief, diversiteit, directe communicatie, flexibel en een team met ondernemersgeest.

Je profiel

Voor de versterking van ons team zoeken wij een collega die zich goed kan verplaatsen in de klantwens, die oog heeft voor kosten en scherp is op de risico’s die zich in de procesketen voor kunnen doen. Je kunt werken in een agile-omgeving en beleeft veel plezier aan stakeholdermanagement. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Je ziet de noodzaak en de behoefte van continu veranderen en hebt al ervaring met Agile werken (opleiding is een pré)      
  • Je bent technisch aangelegd en hebt affiniteit met onze systemen (Estate), testen, incidentmanagement.
  • Je kijkt vanuit verschillende invalshoeken naar een uitdaging
  • Je bent in staat om op dagbasis te schakelen tussen diverse taken en (complexe) uitdagingen
  • Afgeronde HBO of WO opleiding
  • Ervaring binnen (Operations) Hypotheken is een pré

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Wij bieden

• Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken
• Mogelijkheid om met een ontwikkelplan door te groeien 
• Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
• Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een persoonlijk ontwikkelbudget
• Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget
• Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.