Helaas, deze vacature is niet actief.

Data-analist Remediation ICS (Diemen)

In het... Word jij blij van data, kun je complexe datavraagstukken en structuren doorgronden en kun je mensen op een eenvoudige manier hierin meenemen? Wil je met jouw inzichten bijdragen aan de veiligheid van de...

Beschrijving

In het kort

Word jij blij van data, kun je complexe datavraagstukken en structuren doorgronden en kun je mensen op een eenvoudige manier hierin meenemen? Wil je met jouw inzichten bijdragen aan de veiligheid van de financiele sector?

Al een beetje nieuwsgierig geworden? Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur bij International Card Services (ICS).
 

Jouw uitdaging

In de rol van data-analist ben je aanspreekpunt en sparring partner voor de verschillende Remediation teams op het gebied van rapporatages en data. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het klantonderzoek voor onze bestaande Consumer en Commercial klanten in het kader van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft). 

 

Hoe ziet dat er precies uit?

Je levert periodieke en ad-hoc rapportages en inzichten aan KYC analisten, het management van de afdeling Remediation en andere stakeholders. Je kunt informatieverzoeken eenvoudig vertalen naar de benodigde data en rapportages, je visualiseert de inzichten uit je data-analyse in dashboards en rapportages en je geeft advies over concrete actiepunten die hieruit volgen.
 

Jouw werkomgeving

International Card Services (ICS) is een 100% dochter van ABN AMRO en dé specialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van betalingen van creditcards van Visa en MasterCard. ICS is een toonaangevende, betrouwbare en deskundige organisatie waar het klantbelang centraal staat. Met een open, zelfstandige en proactieve instelling kan jij binnen ICS de professional worden die je wilt zijn.

 

Binnen ICS is het Remediation Know Your Client Centre verantwoordelijk voor de KYC reviews voor de bestaande commerciële en consumer klanten van ICS. De Data analist werkt in het Compentence & Insight team binnen het Remediation KYC Center, wat ICS-breed kennis, advies en ondersteuning biedt op het gebied van KYC.

 

Het team is een mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. Je werkt in een dynamische en veranderende omgeving waar gewerkt wordt met doelstellingen gericht op aantallen en kwaliteit. Je standplaats is Diemen, op vijf minuten loopafstand van stations Venserpolder (GVB) en Diemen-Zuid (NS). Ook in corona-tijd zal je gedurende de inwerkperiode (uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen) op locatie werkzaam zijn. 

 

Het Remediation KYC Center is onderdeel van de business line Operations: het hart van ICS waar geen enkele dag hetzelfde is. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de unit. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk en je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 

Jouw profiel

Je bent klantgericht en hebt de drive om je vast te bijten in complexe data-vraagstukken. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die ervoor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent communicatief vaardig, een teamplayer en ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Samen met je collega’s breng je ICS verder in het aanscherpen van haar klantbestand en zorg je voor een klimaat waarin risico’s worden gemanaged conform de Wwft.

 

Herken jij jezelf hierin en in de onderstaande kenmerken?
• HBO/WO-werk- en denkniveau
• Opleiding in of ervaring met data-analyse
• Kennis van DataWareHouse systemen zoals AWS, Azure en GCP
• Minimaal 2-3 jaar werkervaring als data-analist
• SQL of R: gemiddelde kennis, gemiddelde kennis visualisatie tools (Tableau/PowerBI/Data Studio)
• Kennis van en affiniteit met de Wwft; financiele dienstverlening, KYC, event gedreven en periodieke reviews is een pré
 

Wat bieden wij jou?

•    In eerste instantie een jaarcontract, met mogelijkheid tot doorstroom naar BaU bij afloop project op basis van functioneren;
•    Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een bruto jaarsalaris tussen € 42.732,- en € 61.042,- op basis van 36 uur per week, dit is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
•    Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.