Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Beleggingsadviseur in Maastricht

Beleggingsadviseur ABN AMRO MeesPierson Regio Zuid (Limburg) In het... Heb jij een passie voor klanten en voor beleggen? Ben jij dé ervaren beleggingsexpert met een voorliefde voor maatwerk beleggingsadvies? ...

Beschrijving

Beleggingsadviseur ABN AMRO MeesPierson Regio Zuid (Limburg)
In het kort

Heb jij een passie voor klanten en voor beleggen?

Ben jij dé ervaren beleggingsexpert met een voorliefde voor maatwerk beleggingsadvies?

Vinden je klanten jou deskundig, oprecht geïnteresseerd, risicobewust én ervaren ze jou als een stevige en breed ontwikkelde gesprekspartner?

Ben je een teamplayer, denk je in kansen en wil je jezelf verder ontwikkelen?

Wil jij aan de slag bij dé marktleider op het gebied van Private Banking?

Dan zoeken wij jou!

Je werk

Als beleggingsadviseur bij ABN AMRO MeesPierson (PB Clients NL) ben je verantwoordelijk voor het adviseren en beheren van beleggingsportefeuilles van jouw klantrelaties. Hierbij stel je het belang en de behoeften van de klant centraal naast de te behalen resultaten, waarbij je bovendien rekening houdt met interne eisen, wet- en regelgeving op het gebied van risico’s en compliance. Je omarmt de multi channel benadering van de bank en draagt deze uit.

 

Klanten van Private Banking hebben een beschikbaar vermogen > EUR 0.5 miljoen, wonen in Nederland en worden gesegmenteerd in LifeCycle Segmentatie (Next, Explore, Master, Eminent) of Ondernemers. De klantportefeuille bevat een groot aandeel van voor ABNAMRO gezichtsbepalende klanten met een belangrijk privé en zakelijk netwerk. Het marktsegment is divers, met een aanzienlijke instroom en doorstroom van (potentiële) klanten. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. Er geldt een structurele groeiopdracht qua aantal klanten, assets under management en opbrengsten.

Je werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.

 

Regio Zuid vertegenwoordigt meerdere marktgebieden en bestaat uit de kantoren Arnhem, Nijmegen, Den-Bosch, West- en Midden Brabant, Eindhoven en Limburg. Deze functie richt zich op marktgebied Limburg, waarbij Maastricht de standplaats is.

 

Binnen het beleggingsteam van Regio Zuid werken we intensief samen om zo ieders talenten te kunnen benutten. Je werkt ook nauw samen met de andere specialisten binnen Private Banking, zodat we klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

 

De beleggingsteams zijn verantwoordelijk voor de vermogende relaties die met name beleggen via de concepten “Duurzaam advies” en “Actief advies” en "Vermogensbeheer".

 

Onze klanten zien ons als trusted advisor en belonen ons met een hoge klanttevredenheid.

 

 

Je profiel

Je bent klantgericht, proactief en je inspireert klanten en collega’s met jouw aanpak. Je kunt goed luisteren, zodat je weet wat jouw klant drijft. Je bent positief kritisch. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamspeler.

 

Je bent veranderingsgezind en hebt ervaring met de digitale kanalen en het duurzaamheidsbeleid van de bank. Je omarmt de vernieuwde technologie (bijvoorbeeld video conference) en je volgt de ontwikkelingen op economisch en politiek gebied.

 

Je hebt NPS en klantbelang centraal hoog in het vaandel. 

 

Je bent aantoonbaar succesvol in het acquireren van nieuwe (beleggende) klanten en hebt plezier in het onderhouden/uitbouwen van je netwerk. 

 

 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • economische kennis op  hbo/wo-niveau
 • minimaal 1 tot 4 jaar (wo) of 5 tot 7 jaar (hbo) ervaring in de financiële dienstverlening en met beleggen
 • DSI-geregistreerd
 • goede communicatieve en relationele vaardigheden
 • kennis van de  kapitaalmarkt, beleggingsproducten en financiële producten
 • kennis van wet- en regelgeving, procedures rondom risicobeheersing en compliance
 • bekend met de  strategie, missie, doelstellingen en organisatiestructuur van ABN AMRO en in het bijzonder van Private Banking
We bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Maastricht
Dienstverbanden
Stage

Maastricht | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.