Connecting Manager Operations NL II (938T10) in Amsterdam

In het... Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Connecting Manager die ons komt versterken. Als Connecting Manager bij Debiteurenbeheer ga jij leiding geven aan een team dat zich specialiseert in de wereld...

Beschrijving

In het kort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Connecting Manager die ons komt versterken. Als Connecting Manager bij Debiteurenbeheer ga jij leiding geven aan een team dat zich specialiseert in de wereld van Derdenbeslagen & Faillissementen. Ben je doortastend, veranderingsgericht maar ook empathisch? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Je beschikt over kennis op het gebied van ? Dan zal deze vacature je vast aanspreken!
 

Je werk

Als Connecting Manager geef je leiding aan een team medewerkers (16). Dit is een team van zeer gedreven en zelfstandige professionals die ieder op een eigen manier bijdragen aan de kwaliteit en performance van het team. Alles om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat te behalen: zo efficiënt en effectief mogelijk alle landelijke beslagleggingen en faillissementen verwerken.

 

Het team is opgedeeld in twee stromingen: Derdenbeslagen & Faillissementen. Waarbij er bij Derdenbeslagen alle landelijke beslagleggingen worden verwerkt en bij faillissementen alle landelijke faillissementsmeldingen zo zorgvuldig mogelijk worden verwerkt. In de functie van Connecting Manager ben je primair verantwoordelijk voor je team en de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste output behaald wordt. Je voert performance dialogen en geeft proactief feedback. Je stimuleert de ontwikkeling van de medewerkers en geeft ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Alles om ervoor te zorgen dat de vastgestelde KPI’s behaald worden.

Aan jou de taak om dit allemaal in goede banen te gaan leiden. De samenwerking met andere teams maar ook met stakeholders is hierbij van groot belang. Gezien de huidige situatie en de aankomende crisis is dit een team wat constant in beweging is en waar veel uitdagingen liggen!  Dit vraagt om snel schakelen bij ad hoc situaties en veranderingen kunnen doorvoeren. Dit alles onder jouw leiding waarbij de juiste balans aanwezig dient te zijn tussen zelfsturing en aansturing en waarbij er zowel kaders worden geschept als vrijheid wordt gegeven.

Werkomgeving

Je werkt als Connecting manager in een hele dynamische omgeving binnen de afdeling Debiteurenbeheer. Hier zetten wij ons in voor klanten met een betalingsachterstand. Begrijpelijk dus dat er in de actuele situatie ontzettend veel speelt en te doen is! Met de huidige crisis zit er daarom bij onze afdeling ook een groot stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid en hier zetten wij ons dagelijks weer in!

Je profiel

Je bent positief ingesteld, risico bewust, klantgericht, analytisch, besluitvaardig, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team player en kan teams op een inspirerende wijze meenemen. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

 • Minimaal Juridische HBO opleiding,
 • Ervaring met Beslag- en Executierecht
 • Sterke verbinder zowel met het team, als binnen het MT en met stakeholders
 • Ambititeus en energiek
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van een team van 15 tot 20 personen, complexe processen en je bent gewend te werken met diverse stakeholders.
 • Je beschikt over analytisch vermogen en je bent besluitvaardig
 • Je bent resultaatgericht en weet hierin balans te houden tussen Klantbelang centraal en bankbelang.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent een bevlogen professional die het beste uit zichzelf en uit zijn collega’s haalt.
 • Je stimuleert de ontwikkeling van je medewerkers, zorgt voor betrokkenheid en viert successen.
Wij bieden
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.