Helaas, deze vacature is niet actief.

Expert Lead I (Accounting) in Amersfoort

In het... Wil jij de motor zijn achter veranderingen die een Finance afdeling te wachten staan?  Kun je het overzicht houden in een dynamische omgeving? En haal je voldoening uit het ontwikkelen en coachen van een team...

Beschrijving

In het kort

Wil jij de motor zijn achter veranderingen die een Finance afdeling te wachten staan?  Kun je het overzicht houden in een dynamische omgeving? En haal je voldoening uit het ontwikkelen en coachen van een team naar een future proof finance? Lees dan vooral verder !

Je werk

Wij zijn frontrunner binnen ABNAMRO bij de implementatie van een nieuw rapportage systeem. Samen met een project team begeleid je jouw afdeling naar de nieuwe manier van werken. Je bent de rots in de branding voor de accounting medewerkers en het aanspreekpunt voor complexe accounting issues. Je weet wat belangrijk is en waar de resultaten behaald moeten worden. Op basis hiervan bepaal je de prioriteiten voor de afdeling. Je stimuleert nieuwsgierigheid en creëert ontwikkel kansen voor je medewerkers en stuurt op resultaat. Zonder alle details te weten blijf je in control door kritische vragen te stellen. Je werkt nauw samen met de overige Finance teams en externe partijen zoals de serviceproviders en de externe accountant. Je bouwt een netwerk op om je doelen te realiseren en je stakeholders te informeren.

Werkomgeving

Samen met het Reporting team en een Internal Control Specialist vormen we de afdeling Accounting & Reporting van ABN AMRO Hypotheken Groep. Als manager Accounting ben je onderdeel van het Kernteam en geef je leiding aan 8 accounting professionals. Om in deze tijd het team gevoel te behouden worden er veel verschillende activiteiten georganiseerd. Op deze wijze krijg je als nieuw lid van ons team de kans om collega’s (ook buiten het eigen team) te leren kennen. Als Finance staan we open voor innovatie en zijn bereid hier energie in te steken.

Je profiel

Je bent een gedreven mensen mens met een passie voor cijfers. Je voelt je thuis in een omgeving waar een open en eerlijke sfeer is met respect voor elkaar. Je hebt een innovatieve mindset en weet mensen te enthousiasmeren.

Je hebt de volgende ervaring en opleiding:

  • Een afgestudeerd HBO/WO-er op accountacy gebied
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in soort gelijke functie

De volgende softskills zijn je op het lijf geschreven:

  • Communicatief sterk (in woord en geschrift)
  • Behoudt overzicht ook wanneer het hectisch is (helicopterview)
  • Analytisch en kritisch
  • Innovatief
Wij bieden

Een innoverende rol in een dynamische omgeving met vrijheid voor initiatieven. De reguliere werkplek is in Amersfoort (nabij Station Amersfoort Schothorst) alhoewel op dit moment volledig vanuit huis wordt gewerkt in verband met COVID-19. Om te zorgen voor een goede thuiswerkplek heb je de mogelijkheid om de hiervoor benodigde zaken te bestellen via ABN AMRO zonder dat hier voor jou kosten aan verbonden zijn .

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door ervaring en kennis op te doen middels een persoonlijk ontwikkel budget van € 1.000 per jaar en het aanbod van vele(online) trainingen. Hiermee wordt je geholpen om het beste uit jezelf te halen. Naast een goed salaris ontvang je een benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Wanneer je dit niet gebruikt zal het als onderdeel van je salaris worden uitbetaald. Om jezelf in te zetten voor een goed doel is er de mogelijkheid om een banking for better dag op te nemen. Een goede pensioenregeling maakt het plaatje compleet.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.