Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Campaign Marketeer in Amsterdam

In het... Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom brengen we bij ABN AMRO Zakelijk onze dienstverlening naar de digitale wereld. Bij E-commerce doen we dat voor al...

Beschrijving

In het kort

Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom brengen we bij ABN AMRO Zakelijk onze dienstverlening naar de digitale wereld. Bij E-commerce doen we dat voor al onze zakelijke klanten: van ZZP-ers tot large corporates. Een brede doelgroep met verschillende behoeften, waarvoor we relevante digitale oplossingen ontwikkelen. E-commerce is koploper als het gaat om data gedreven denken: ook jij zal hierin een drijvende kracht zijn. Daarom zijn wij nu op zoek naar een Digital Campaign Marketeer: de expert die verantwoordelijk is voor al onze digitale campagnes en voor het aansturen van ons online marketing bureau. Ben jij een specialist die graag beslissingen neemt op basis van online data? En zoek jij een ambitieuze omgeving waarin je zelf veel impact hebt op de online sales van onze zakelijke producten? Dan zoeken we jou!

Je werk

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van maximale salesimpact door middel van  digitale campagnes van onze zakelijke producten. Je doet dit in verschillende betaalde channels, waaronder SEA, Display, Affiliate, Social en Video. Ons online marketing bureau beheert de campagnes op operationeel gebied, jij stuurt hen aan: je challenged het bureau actief en scherp op doelstellingen, inzet van media en resultaat. Je verzorgt de briefings naar het bureau, waarbij je schakelt tussen verschillende campagnedoelstellingen, bijvoorbeeld traffic verhoging, (re)targeting, retentie en LTV. Daarbij ben je ondersteunend aan de Digital Specialisten in het team die de digitale producten beheren. Samen sparren jullie over de beste manier om die producten in de markt te zetten en zo jullie doelstellingen te behalen. Daarnaast sta je continu in contact met je collega’s op content, om de SEO rankings te verbeteren en waardevol verkeer aan te trekken. Je bent kritisch op de prestaties van het mediabureau en weet hen feilloos aan te sturen en scherp te houden. Je analyseert pijnpunten en kansen en optimaliseert campagnes. Alles om een maximale sales impact te genereren! 

Kortom: 
• Je bent resultaatverantwoordelijk voor de digitale sales uit de online campagnes.
• Je initieert, analyseert, challenged en coördineert online marketing campagnes in samenwerking met het mediabureau.
• Je werkt nauw samen met je directe collega’s, waarbij je een expert op het gebied van digital performance bent.

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van de afdeling E-commerce & Services Zakelijk, verantwoordelijk voor de verkoop & service van alle producten binnen de zakelijke tak van ABN AMRO. Hierbinnen werk jij in het subteam ‘Online Sales’: een multidisciplinair team in ontwikkeling: momenteel zijn we met 5 collega’s, maar dat wordt in 2021 verder uitgebreid. Je krijgt expertises om je heen om ideeën van A tot Z uit te werken. Denk aan data-analisten, copywriters, optimalisatiespecialisten en een visual designer. Je komt in een jong team terecht met experts, die net als jij gaan voor het beste resultaat en met sterke oplossingen komen om een grote sales impact te bereiken. 

Wij vinden het belangrijk dat je openstaat voor andere culturen en denkwijzen, dat je leergierig bent en je snel kunt aanpassen, en dat je naast hard werken ook met ons kunt lachen. Ons succes staat of valt namelijk met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. En dat betekent voor ons een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we ook bij E-commerce een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen. 

Je profiel

Je bent ondernemend, denkt vanuit de klant en boekt graag snel resultaten. Je begrijpt hoe je in een concurrerend online speelveld het verschil maakt. Hiervoor heb je een commerciële instelling, ben je analytisch (je interpreteert data en vertaalt die naar concrete voorstellen en oplossingen) en weet je je te verdiepen in de campagnes. Op basis van jouw expertise, gericht op het inzetten en optimaliseren van kwaliteitsverkeer en de conversie hiervan naar sales, maak jij van onze campagnes een succes.

Wat heb je absoluut nodig:
• Je werkt op HBO/WO niveau.

• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring voor een grote organisatie of een online mediabureau, binnen een e-commerce of digital marketing omgeving, met aantoonbaar behaald online resultaat.

• Je hebt concrete ervaring met het aansturen van mediabureaus in online campagnes en weet hoe deze wereld werkt.
• Je hebt nadrukkelijke kennis van en ervaring met het opzetten en managen van betaalde campagnes in Google Ads,

• Je spreekt Nederlands en Engels vloeiend, in woord en geschrift.

Wat vinden wij daarnaast een pré:

• Ervaring met Bing Ads, social paid, video, retargeting en display.

Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
  • Een Hay salaris in schaal 10, afhankelijk van je kennis, ervaring en potentie en een werkweek van 36-40 uur (dat bepalen we samen nader).
  • Een ‘benefit budget’ als onderdeel van je salaris, van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie.
  • Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.