MI specialist Operations bij ALFAM in Bunnik

In het... Kom jij aan boord? Word jij de MI Specialist Operations, die actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van het COO domein binnen ALFAM? Wij zoeken een medewerker proces- en stuurinformatie. Dit is je...

Beschrijving

In het kort

Kom jij aan boord? Word jij de MI Specialist Operations, die actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van het COO domein binnen ALFAM? Wij zoeken een medewerker proces- en stuurinformatie. Dit is je kans!

Je werk

Als MI Specialist Operations ben je doortastend en pragmatisch in het interpreteren van data. Je combineert gegevens en vertaalt deze naar waardevolle informatie voor de operationele afdelingen. Je maakt rapportages en voorziet deze van conclusies en aanbevelingen. Als sparringpartner van gebruikers ben je voortdurend op zoek naar nieuwe proces- en stuurinformatie.

Je richt je op het verzamelen, ordenen, analyseren en ontwikkelen van informatie ter ondersteuning van de directeur, managers en specialisten op het aandachtsgebied Operations (COO). Met deze informatie lever je dashboards en rapportages, monitort de performance van (onderdelen van) Operations en bent verantwoordelijk voor de meetbaarheid van nieuwe en bestaande producten, diensten en de klanttevredenheid.

Belangrijke taak, wens en verwachting bij dit alles is dat jij jouw analyses van passende conclusies en aanbevelingen voorziet. Gebruikers zijn immers afhankelijk van jouw rapportages. Je initieert daarom overleg met hen om nieuwe invalshoeken te bespreken en adviseert over mogelijke acties.

Werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (ongeveer 300 medewerkers) is Toonaangevend Marktleider en Specialist in Verantwoord Lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels ABN AMRO, DEFAM, ACN en GreenLoans.

Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

De sfeer op de afdeling is open en direct. Wij hebben de lat hoog gelegd. Het klantbelang staat centraal; een proactieve professionele benadering, authenticiteit en een heldere communicatie zijn kenmerkend voor deze afdeling.

Je profiel

Herken jij jezelf in het volgende?

Je acteert op academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 tot 8 jaar werkervaring met het transformeren van data tot inzichten in lijn met business behoefte. Je hebt diepgaande kennis van operationele processen en wet en regelgeving in scope.


Ervaring:

 • Ontwikkeling van dashboards
 • Opzetten en uitvoeren van analyses
 • Het werken tussen BI en de business
 • Ervaring BI software, bijvoorbeeld Power BI of Cognos
 • Ontwikkelen van bruikbare informatie vanuit systeemdata (bij voorkeur) data mining, bij voorbeeld om te komen tot analysedata
   

Competenties:

 • Analytisch denken
 • Nieuwsgierig
 • Oordeelsvorming
 • Excel kennis
 • BI kennis (minimaal basis niveau)
Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Uiteraard kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bestaande uit:

 • Een bruto jaarsalaris van 60.000 tot 84.000 inclusief een flexibel inzetbaar benefit budget en vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen obv 40 uur per week
 • Opleidingsbudget
 • OV-Budget met vrij reizen
 • Een zeer gunstige pensioenregeling

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Bunnik | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.