Helaas, deze vacature is niet actief.

Projectleid(st)er in Amsterdam

In het... Heb je ruime ervaring in stakeholdermanagement en business development in complexe organisaties en ben je goed in projectmanagement? Voor het aansturen, uitvoeren, implementeren en monitoren van een breed scala...

Beschrijving

In het kort

Heb je ruime ervaring in stakeholdermanagement en business development in complexe organisaties en ben je goed in projectmanagement? Voor het aansturen, uitvoeren, implementeren en monitoren van een breed scala aan (change) projecten binnen Commercial Banking zoeken we een veelzijdige collega, die overzicht houdt. Die zorgt voor het tot stand brengen en realiseren van duurzame en toekomstbestendige projectresultaten die bijdragen aan onze purpose: “Banking for better, for generations to come”.

Je werk

Als projectleid(st)er binnen Commercial Banking ben je verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van onze (change) projecten.
Hierbij:
- vertaal je onze strategie naar tactisch en operationeel uitvoerbare plannen.
- houd je rekening met het operating model en de overall samenhang en synergie tussen de verschillende afdelingen, programma’s en projecten.
 - zorg je ervoor dat onze projecten een optimale invulling geven aan de commerciële strategie en propositie.
- maak je afspraken met de opdrachtgever over planning, budget en resultaat.
- bespreek je de voortgang en betrekt daarbij relevante stakeholders.
- houd je het overzicht in de grote variatie aan werkzaamheden.

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van het Commercial Banking (CB) Execution Office. Het toekomstbestendig maken en houden van Commercial Banking (CB) is ons doel. Dit doen we met ongeveer 60 Business Change managers / Projectleid(st)ers / Lean consultants / Business Implementatie managers en Business suppport managers. En  realiseren met elkaar complexe en impactvolle CB- change projecten. Daarnaast prioriteren we de change portfolio samen met het MT CB en bieden we inzichten op voortgang.  Het Execution Office werkt hiervoor nauw samen met verschillende afdelingen binnen en buiten CB. Onze collega’s excelleren in stakeholdermanagement en project management. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien en stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega's zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

Je bent klantgericht en hebt een sterke gedrevenheid om te vernieuwen en verbeteren. Je streeft er continu naar om je project en taak succesvol af te ronden, ook wanneer er zaken tegen zitten. Je voelt je ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor, zowel commerciële kansen, als risico's. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen, die ervoor moeten zorgen dat we als team beter worden. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Wo werk- en denkniveau
- Ervaring met het realiseren van (complexe) projecten in een commerciële zakelijke omgeving. Ervaring in de bancaire wereld wordt extra gewaardeerd.
- Brede algemene ontwikkelingen o.h.g.v. scrum, LEAN, projectmanagement, structuren en operating models van organisaties, management accounting en management informatie.

Wij bieden

In je rol als projectleid(st)er kun je je volledig uitleven; je bouwt zeer direct mee aan het realiseren van een toekomstbestendig Commercial Banking. We bieden je veel vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO CAO, die bestaat uit aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Contract wordt gebaseerd op minimaal 36 uur/week.

Salarisindicatie: EUR 66k – 85k all-in o.b.v. 36 uur/week (40 uur ook mogelijk).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.