Helaas, deze vacature is niet actief.

Acquisitie Banker New Business in Amsterdam

In het... Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Je bent proactief, je vindt het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe klantgroepen, je laat geen commerciële kans liggen, je weet waardevolle nieuwe...

Beschrijving

In het kort

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Je bent proactief, je vindt het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe klantgroepen, je laat geen commerciële kans liggen, je weet waardevolle nieuwe relaties via de digitale kanalen aan jou te binden, je weet hoe je succesvol verschillende projecten tot een goed resultaat kan brengen met het juiste stakeholdermanagement en je hebt kennis van de dienstverlening van de bancaire sector? Dan zijn wij op zoek naar jou als waardevolle toevoeging van ons impactvolle team. 

 

ABN AMRO MeesPierson (Private Banking) is marktleider in het Private Banking segment in Nederland, met branches in Noord-West Europa. 

 

Het team New Business Acquisitie is op zoek naar een enthousiaste Acquisitie Banker die zich zal richten op acquireren van nieuwe klanten middels de verschillende digitale kanalen en externe acquisitie ten behoeve van de groei van ABN AMRO MeesPierson in Nederland. 

 

Spreekt dit je aan, dan ben je de juiste persoon voor deze job. Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie in Nederland en het opvolgen van alle centrale online commerciële signalen. Je pakt de binnenkomende leads op, zorgt voor opvolging en het beste resultaat in samenwerking met alle regio’s. Jij bent de spin in het web, die makkelijk contact legt met klanten en collega’s en communicatief zeer vaardig is. 

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het succesvol acquireren van Private Banking waardige klanten via externe kanalen in Nederland en je vliegt dit projectmatig aan. Je bent in staat om potentiële private banking klanten te lokaliseren middels verschillende hulpmiddelen en met hen in contact te komen. Tevens ben je een strategische gesprekspartner en weet hen proactief waardevol advies te geven. 

 

Binnen ABN AMRO MeesPierson vervult de afdeling New Business Acquisitie een centrale rol en verantwoordelijkheid als het gaat om werven van nieuwe private banking klanten. New Business Acquisitie is voor Private Banking een afdeling die zich richt op vernieuwing. De gevraagde Acquisitie Banker begrijpt dat hij/zij een bijdrage zal leveren aan vernieuwing en innovatie. We zoeken een ambitieuze, creatieve collega die mee wil bouwen aan de huidige en eventueel nieuwe acquisitie initiatieven.

Werkomgeving

Op dit moment maakt New Business Acquisitie onderdeel uit van de afdeling Marketing & Sales Management. Marketing NL is het Center of Expertise op het gebied van marketing binnen de Private Bank. Sales Management bestaat uit twee teams; team Risk en team Sales. Team Sales zorgt voor de vertaling van de strategische plannen van Private Banking naar tactische plannen waardoor de commerciële en financiële doelstellingen van PBNL gerealiseerd kunnen worden. Team Risk is verantwoordelijk voor integrale waarborging van de risk-gerelateerde activiteiten. Kortom een uitdagende werkomgeving.

 

Je profiel

Wij zijn op zoek naar een Acquisitie Banker die het verschil kan maken. Het vertrouwen van klanten, prospects en belangrijke stakeholders heeft en krijgt, deskundig is op wat wij als Private bank aan de klanten kunnen bieden. Denk je dat je bij ons past?

 

Check je profiel:

 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van de bancaire (Private Banking) dienstverlening
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden
 • Je bent organisatie sensitief, weet wat er speelt in de directe omgeving en in de rest van de organisatie
 • Je neemt initiatief en beweegt makkelijk in een complex stakeholderveld
 • Je bent gedreven, vernieuwend, klantgericht, resultaatgericht en accuraat
 • Je bent communicatief zeer sterk en vaardig en je werkt doortastend in persoonlijk (klant) contact via de meest moderne technieken
 • Je hebt een flexibele werkmentaliteit en bent beschikbaar als de klant ons nodig heeft
 • Je bent veranderingsgericht
 • Je hebt de vereiste WFT’s (basis, vermogen en krediet)
Wij bieden

Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid om te ondernemen. Je maakt deel uit van een ambitieus en resultaatgedreven team dat houdt van verandering en vernieuwing. Met elkaar geven we verder vorm aan de afdeling New Business Acquisitie binnen Private banking.

 

 • Wij bieden de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Een hay salaris in schaal 8. Inclusief een benefitbudget waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (o.a. exta vakantiedagen, een fiets en een telefoon)
 • Een jaarlijkse salarisgroei van maximaal 7% op basis van je ontwikkeling
 • Een aanvullend persoonlijk ontwikkelbudget van 1.000 euro per jaar, dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling
 • Een OV-jaarabonnement, geldig in heel Nederland (OV)
 • Goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.