Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior IT Engineer CRM in Amsterdam

In het... Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en hebt een voorbeeldrol. Klantperspectief is je primaire drive om te werken in een grid. Als IT...

Beschrijving

In het kort

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Je weet wat er speelt binnen de organisatie en hebt een voorbeeldrol. Klantperspectief is je primaire drive om te werken in een grid. Als IT Engineer heb je je sporen verdiend binnen een bepaald expertise en word je als zodanig herkend en erkend. Gezamenlijk met je collega IT Engineers bepaal je hoe er binnen je expertise gewerkt wordt; verdeel je specifieke kennis en aandachtsgebieden en zet je standaarden. Je beschikt niet alleen over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden, maar je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen. Je werkt mee als block member aan het realiseren van het doel van de grid.

Je werk

Als IT Engineer ontwikkel je nieuwe en verbeterde proposities die de toekomstige behoeftes van onze klanten invullen en hun verwachtingen overtreffen. Innoveren, ontwikkelen, automatiseren, testen en beheren zijn de basis activiteiten waar jij je mee bezig zult houden. Met jouw DevOps team ben je end-to-end verantwoordelijkheid voor features op gebied van CRM. Met de inbreng van jouw agile vaardigheden en expertise en in samenwerking met professionals uit de business en de IT organisatie bereik je de gestelde doelen. Samen met de value delivery teams bedenk je de IT oplossing en je zorgt samen met je collega's voor de realisatie.

 

De vraagstukken die jij en je team oppakken liggen op het gebied van innovatie, ontwikkelen en beheren CRM features, verbeteren van de customer experience (klant beleving) en het optimaliseren van producten en processen en het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Met de collega's in jouw block pak je uitdagingen op en bedenk en maak je in korte tijd passende oplossingen. Autonoom samenwerken op een agile werkwijze is hierbij de sleutel tot het succes.

 

We werken met MSD365 op Azure Cloud, onze systemen zijn 24/7 beschikbaar.

Je werkomgeving

De IT Engineer werkt binnen een grid. Een grid is een duidelijk en logisch afgebakend cluster van blocks met een end-to-end verantwoordelijkheid voor één of meer productgroepen, kanalen of enablers. Er zijn drie varianten grids: (1) product grid, (2) distribution grid en (3) enabling grid, waarin business- en IT-collega’s samenwerken op een agile werkwijze.

De purpose van het CRM Grid: Through optimal use of data, relevant customer insights are provided to create an awesome customer and employee experience across all channelsseamlesslyCRM as a Service is a fundamental and essential enabler to secure a continuously evolving future proof ABN AMRO service model”

Een block is een multidisciplinaire samenwerkingsvorm die bestaat uit professionals uit de business lines en de IT-organisatie (5 tot 10 personen) die autonoom samenwerken aan één doel. Er zijn 2 soorten blocks: value proposition en value delivery blocks. Als IT Engineer ga je aan slag binnen één van de blocks (teams) van het grid. In dit block ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de feedback loop, adviseren, innoveren en implementeren van proposities of systemen.

We zijn een divers team met teamleden van verschillende leeftijden, uit verschillende landen en met verschillende achtergronden. De voertaal is over het algemeen Engels. Wij werken zelf organiserend op een agile/scrum manier als full-fledged DevOps team. Een team dat de volledige verantwoordelijkheid neemt voor elke stap in het development en maintenance proces van onze IT systemen; van requirements management tot software maintenance. Wij streven ernaar om onze processen zoveel mogelijk te automatiseren en constant te kijken naar mogelijkheden om ons werk te verbeteren.

Je profiel

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Klantperspectief is je primaire drive om te werken in het CRM Grid. Je weet wat er speelt binnen de organisatie.

Je beschikt niet alleen over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden, maar je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen en heb je interesse in wat jij kan leren van je collega’s met andere expertises. Je kunt daarbij uitstekend communiceren in het Engels. 

Wij zoeken een senior IT expert, met grote interesse in de hierboven beschreven wereld. Een echte team player, sterk gemotiveerd om in deze veeleisende omgeving te werken. Met de ambitie om de beste te worden, jezelf continu te verbeteren en ons team naar een hoger level te krijgen. Als team zullen wij jou volop steunen in jouw verdere ontwikkeling. Wij nemen de tijd en hebben het geduld om jou helpen bij alles wat je nog moet leren. Ook zijn wij erg benieuwd naar wat jij ons nog kunt leren. Kennisdeling is key in ons team!

We bieden

- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
- Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
- Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.