Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage HBO Software Engineering: Mobile Development in Den Bosch

Zo ziet jouw baan... Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit
Een IT-bedrijf met de blik op de toekomst, dat zijn wij. Wij zorgen dat miljoenen mensen altijd en overal kunnen betalen en sparen of geld kunnen lenen om hun ambities waar te maken. Met ervaren professionals, jonge pioniers en managers zonder stropdassen werken wij hard om resultaten te behalen en vieren we onze successen. Momenteel vooral digitaal, normaal gesproken met Bossche bollen op ons kantoor in Den Bosch natuurlijk.

Binnen de afdeling Klant wil Betalen hebben we genoeg uitdagende projecten liggen waar jij jezelf als stagiair in vast kunt bijten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderzoeken naar hoe wij CI/CD kunnen verbeteren. Of lijkt het je interessanter om te onderzoeken wat wij moeten doen om over te kunnen stappen naar SwiftUI (iOS) en Jetpack Compose (Andoid)?

En is het de bedoeling dat je in een duo stage loopt? Dan kan dat natuurlijk ook!

Hier ga je stage lopen
Jij maakt deel uit van één van de twee mobiele teams van de afdeling Klant wil Betalen. Het doel van beide scrumteams? Zorgen dat de klanten van onze vier bankmerken (RegioBank, ASN Bank, SNS en BLG Wonen) optimaal gebruik kunnen maken van de mobiele applicaties.

Jouw kwaliteiten
Je bent leergierig en wil dan ook alle ins en outs leren van IT binnen een complexe omgeving. Je staat open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin initiatief. Zo ontwikkel jij je stap voor stap tot een vakbekwame developer.

Verder: 
  • Volg je een hbo-opleiding in de richting Software Engineering
  • Ervaring met iOS of Android is een pré
  • Affiniteit met de financiële dienstverlening

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Bosch
Dienstverbanden
Stage

Den Bosch | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.