Helaas, deze vacature is niet actief.

Housekeeping in Rotterdam

Wil je graag werken op een originele en creatieve locatie en ben je graag buiten? We zijn op zoek naar twee medewerk(st)ers housekeeping. Deze vacature is dus uitermate geschikt om met een vriend(in) gezamenlijk in te vullen, maar je mag ook alleen reageren op de vacature. Culture Campsite is op zoek naar een enthousiast en geweldig duo om ons team te versterken voor het aankomende seizoen (mei tot september/oktober). We zoeken jonge, enthousiaste, hardwerkende mensen die zin hebben in een onvergetelijke zomer boordevol nieuwe ervaringen.

Wat ga je doen?

Over Culture Campsite

Culture Campsite is een duurzame stadscamping én tentoonstelling met kleinschalige architectonische objecten gelegen in het historische Delfshaven, Rotterdam. Onze gasten slapen in een architectonisch object gemaakt van geupcyclede materialen en reststromen. Culture Campsite is een unieke ervaring tussen bezoeker, kunst, architectuur en duurzaamheid in het midden van Rotterdam. De slaapobjecten zijn ontworpen door verschillende kunstenaars, ontwerpers en architecten.

 

Wat ga je doen?

Culture Campsite heeft twaalf verschillende, toffe accommodaties die mensen kunnen boeken. Als housekeeping-duo zorgen jullie ervoor dat gasten het naar hun zin hebben en kunnen genieten van de nette en schone accommodaties. Vanaf 15.00 checken gasten in en voordat ze er zijn zorg jij er met je teamgenoot voor dat de accommodaties weer opgemaakt en blinkend schoon zijn. De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden op vrijdags en zaterdags (4 uur per persoon) en potentieel enkele extra uren op oproepbasis.

 

Wie ben jij?

Je bent netjes, nauwkeurig en weet van aanpakken. Je hebt geen afwachtende houding, kan goed samenwerken en kan op een efficiënte manier te werk gaan. Om de werkzaamheden goed uit te voeren is het noodzakelijk behendig en soepel te kunnen bewegen in en rondom de verschillend ontworpen slaapobjecten. Op deze unieke plek is het voor jou niet moeilijk om je taken enthousiast te vervullen samen met je teamgenoot. Daarnaast ben je woonachtig in Rotterdam.

 

Wat kan je verwachten?

Je werkt in de buitenlucht in een creatieve omgeving en, niet onbelangrijk, met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. En bovenal biedt deze vakantiebaan een collegiale omgeving met een fijn team! De vergoeding is afhankelijk van de ervaring en leeftijd.

Wat wij bieden

  • Werken in de buitenlucht met een goede sfeer
  • In een creatieve, kunstzinnige omgeving
  • En bovenal een vakantiebaan met een fijn team

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Probleemoplossend vermogen
  • Geen ervaring vereist
  • Er is geen minimale opleiding vereist.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Laat van je horen!

Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail gericht aan Laura Abbink o.v.v. ‘medewerk(st)er housekeeping’.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
4 - 6
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €0,00 en €10,00 per uur
Verantwoordelijk voor
Als housekeeping-duo zorgen jullie ervoor dat gasten het naar hun zin hebben en kunnen genieten van de nette en schone accommodaties

Rotterdam | Stage toerisme en sport | Stage | Middelbare school

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.