Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Productie Hart van Nederland en Shownieuws in Hilversum

Beschrijving

Hart van Nederland en Shownieuws zijn niet alleen populair op tv, ook online zien elke dag weer honderdduizenden mensen onze nieuwsverhalen. Al die Nederlanders bereiken we via tv, app, website, Facebook en Instagram. En we hebben meer ambities. Ben jij ook ambitieus, altijd online en ligt de focus in je journalistieke werk op Nederlands (showbizz)nieuws? Kom dan stage lopen bij Talpa Network op één van de leukste nieuwsredacties van Nederland!

Bij het Productieteam van Hart van Nederland en Shownieuws is er vanaf september plaats voor een Productie stagiair(e) voor 40 uur per week.


Wat ga je doen?

Als Productiestagiair(e) maak je onderdeel uit van het productieteam van Hart van Nederland en Shownieuws. Je werkt samen met 17 verschillende producers (van wie je heel veel kunt leren) in wisselende diensten. Je bent zowel op kantoor als in de studio aan het werk. En dit kan in de ochtend maar ook in de avond zijn. Je bent in contact met eindredactie, coördinatie, redacteuren en verslaggevers. Je maakt afspraken met verschillende leveranciers van zowel camera faciliteiten maar ook vragen we je of je een gekke prop voor in de uitzending wil regelen. Kortom geen dag is hetzelfde, maar je werkt wel altijd onder hoge druk naar een deadline toe.

Wij bieden jou:

Een stageplaats, met stagevergoeding, van (minimaal) vijf maanden, waarin je intensief begeleid zal worden. Tijdens deze stage maak je kennis met alle zaken die van toepassing zijn op nieuwsproductie. 

Wij zoeken een student(e) die:

  • Flexibel, nieuwsgierig en accuraat is;
  • Affiniteit voor nieuws en entertainment in zowel binnen- en buitenland heeft;
  • Onder tijdsdruk het overzicht weet te bewaren;
  • Een positief kritische, heldere mening heeft;
  • Gezellig, enthousiast en een echte teamplayer is;
  • In het derde of vierde jaar zit en een media gerelateerde opleiding volgt.
  • In het bezit is van een rijbewijs en ook buiten kantoortijden in gelegenheid is om in Hilversum te werken.

Interesse? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop! Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Hilversum
Dienstverbanden
Stage

Hilversum | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.