Helaas, deze vacature is niet actief.

Online Redactie Stage Shownieuws in Hilversum

Beschrijving

Waar kom je te werken?

Shownieuws is het dagelijkse entertainmentnieuwsprogramma van SBS6, waarbij het laatste nieuws op het gebied van entertainment, crime, royalty, politiek en sport voorbijkomt. Shownieuws bereikt met de tv-uitzending op SBS6 en online maandelijks miljoenen mensen. De redactie van Shownieuws bestaat uit een team jonge ambitieuze professionals die vol passie dagelijks keihard werken om zoveel mogelijk mensen te entertainen met het laatste nieuws.


Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van onze online redactie en je gaat je bezig houden met het schrijven van fantastische teksten voor onze website en onze socials. Je weet wat onze lezers willen lezen en bent in staat verrassende ideeën en invalshoeken voor onderwerpen aan te dragen. Jouw pen is vliegensvlug en je weet precies waarmee Shownieuws de meeste likes en reacties zal krijgen. Het is een pré als je al ervaring hebt met het werken met Adobe Première Pro, After Effects en Photoshop.

Wij zoeken een student(e) die:

  • Een nieuwsjunkie en een speurneus is die altijd aanstaat;
  • Een online duizendpoot is met kennis van social media, SEO, Analytics en Contentful (CMS-systeem);
  • Gedreven, flexibel, nieuwsgierig, accuraat en creatief is;
  • Een goed gevoel voor humor en taal heeft;
  • Onder tijdsdruk het overzicht weet te bewaren;
  • Een positief kritische, heldere mening heeft;
  • Gezellig, enthousiast en een echte teamplayer is;
  • In het derde of vierde jaar zit en een media gerelateerde opleiding volgt.

Wij bieden:

Een dynamische stageplaats, met stagevergoeding, van (minimaal) vijf maanden, waarin je intensief begeleid zal worden. Tijdens deze stage maak je kennis met alle zaken die van toepassing zijn op een (online) nieuwsredactie. 

Interesse? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop! Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Hilversum
Dienstverbanden
Stage

Hilversum | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.