Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Content Editor in Utrecht

Dit doe je als stagiair(e) content editor: je creëert webpagina’s en plaatst teksten en visuals, vaak op basis van een... je optimaliseert webpagina’s om de SEO ranking te... je bedenkt met je scrumteam (en samen met...

Beschrijving

Dit doe je als stagiair(e) content editor:

 • je creëert webpagina’s en plaatst teksten en visuals, vaak op basis van een design
 • je optimaliseert webpagina’s om de SEO ranking te verhogen
 • je bedenkt met je scrumteam (en samen met o.a. UX/Design/Brand) concepten voor campagnes
 • je kwalitatieve werkzaamheden zijn meetbaar door een betere conversie of klanttevredenheid
 • je komt proactief met voorstellen om bestaande content tekstueel en visueel te verbeteren
 • je zorgt voor een consistente tone-of-voice en let op de merkidentiteit van Vodafone en Ziggo

Je opdracht
Het optimaliseren van een marketing journey die van toepassing is binnen je scrumteam en/of marketing tribe. Je krijgt de vrijheid om zelf een opdracht te bedenken. Wij coachen je uiteraard.

Zo doe je dit
Je ultieme doel is: het maximaliseren van conversie, optimaliseren van klantwaarde en het verhogen van klanttevredenheid.

Jij versterkt
De Marketing tribe van VodafoneZiggo in Utrecht. Binnen de tribe bedenken, beheren en ontwikkelen we uiteenlopende diensten voor onze klanten. De tribe bestaat uit meerdere scrumteams. Zo’n 70% van je tijd creëer je binnen je multidisciplinaire team content en 30% besteed je aan andere contentwerkzaamheden en/of stageopdracht. Met elkaar werken we elke dag keihard voor het allerbeste resultaat. Hiervoor krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën in de praktijk te brengen. Je test binnen dit team kwalitatief en kwantitatief. Design, copy, data, conversie-optimalisatie en a/b-testing zijn dus zaken waarvoor we elke dag uit bed springen. We dagen elkaar uit, helpen en verbeteren waar het kan. Naast je scrumteam vorm je samen met andere content editors het marketing content chapter. De content editors werken op het gebied van sales, service en entertainment.

Wij
VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we
mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Jij hebt het

 • hbo-niveau. Denk aan de richting Communicatie, Communicatie and Multimedia Design, Creative Business, Multimedia, Journalistiek of soortgelijke studie
 • een flexibele, positieve en klantgerichte instelling
 • een brede algemene ontwikkeling en sterk inlevingsvermogen, waardoor je altijd de juiste oplossingen weet te bedenken
 • relevante werk/stage ervaring
 • uitstekende redactionele vaardigheden
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal aangezien je voor 95% met Nederlandse content werkt
 • ervaring met het gebruik van contentmanagementsystemen en websites
 • creatief inzicht en gevoel voor ontwerp
 • fotobewerkingsvaardigheden zijn een pre

Periode: minimaal 5 maanden

Jij verdient het
Het opdoen van werkervaring bij een grote, ambitieuze werkgever. Je krijgt bij ons de volledige ruimte om je te ontwikkelen tot professional. Daarnaast bieden wij jou alle faciliteiten die je nodig hebt om deze opdracht uit te voeren en je ontvangt maandelijks een aantrekkelijke stagevergoeding.

Jij doet het
Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.