Helaas, deze vacature is niet actief.

HR-stagiair(e) in Rotterdam

... HR-stagiair(e) Zet jij graag stappen? Weet jij waar je naartoe werkt en ga je hiervoor? Kom dan ons team versterken als HR stagiair(e)! Op de 38e verdieping in het indrukwekkende gebouw ‘De Rotterdam’ houdt onze HR...

Beschrijving

Vacatures
HR-stagiair(e)

Zet jij graag stappen? Weet jij waar je naartoe werkt en ga je hiervoor? Kom dan ons team versterken als HR stagiair(e)!

Op de 38e verdieping in het indrukwekkende gebouw ‘De Rotterdam’ houdt onze HR Afdeling zich bezig met strategisch, tactisch en operationeel personeelsbeleid. Het HR team adviseert en ondersteunt het vestigings- en holdingmanagement onder andere bij een optimale in-, door- en uitstroom en bij de ontwikkeling van onze medewerkers.
Ben jij op zoek naar een brede en leerzame meewerkstage op het gebied van HR in een leuk en enthousiast team dat bestaat uit jonge collega's? Wil jij zoveel mogelijk uit je stage halen en daarnaast een marktconforme stagevergoeding ontvangen? Dan is deze stage zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als HR stagiair(e) bied je ondersteuning bij diverse HR gerelateerde projecten. Je beheert het recruitmentsysteem en helpt bij het up-to-date houden van de personeelsgegevens.
Ook ben je bezig met het oplossen van HR vraagstukken en ga je aan de slag met de administratie op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Daarbij word jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van jouw opvolger! Geen dag verloopt hetzelfde. De dagelijkse ad-hoc vragen van medewerkers maken de stage ontzettend afwisselend. Door initiatief te nemen bepaal jij mede de richting van de stage en sta je aan het roer van hetgeen wat je leert!

Ben jij de ideale kandidaat?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die:
•    een HBO of WO studie volgt, bij voorkeur op het gebied van HR of Personeelswetenschappen;
•    vanaf augustus/september 4 of 5 dagen per week beschikbaar is voor een meewerkstage van minimaal 5 maanden;
•    een flexibele en dienstverlenende instelling heeft en niet opziet tegen administratieve werkzaamheden;
•    goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
•    accuraat, initiatiefrijk en zelfstandig te werk kan gaan;
•    een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
•    Een – zonder te overdrijven – fantastische werkplek op de 38e etage in ‘De Rotterdam’ met uitzicht op de Erasmusbrug;
•    een uitdagende en afwisselende stage binnen een dynamische en internationale organisatie;
•    een omgeving waarin alles kan;
•    veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot eigen inbreng;
•    een marktconforme stagevergoeding.

Jouw WOW werkgever
Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door op zoek te gaan naar de WOW voor jou. Wij verkopen geen producten, maar oplossingen. Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.